window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Baschet in fotoliu rulant la sediul bauMax Ploiești / Ploiesti / 09 iulie 2010

Sportivii Fundației Motivation Romania vor participa vineri, 9 iulie, la o competiție de baschet in scaun rulant la sediul bauMax Ploiești, situat pe Drumul Național 1, la kilometrul 6.

Evenimentul sportiv este o oportunitate de a mulțumi companiei bauMax pentru sprijinul oferit in cadrul programelor Motivation. Totodata, evenimentul va recunoaște largirea colaborarii noastre prin sprijinerea de catre bauMax cu materiale de construcție pentru cladirea in care Fundația Motivation Romania va gazdui centrul de zi pentru cei 25 de copii și tineri dezinstituționalizați din Centrul de Plasament Tncabești (Ilfov) și pentru renovarea celor 3 case de tip familial ale organizației in care locuiesc acești copii și tineri.

Vineri, de la ora 10.30, sportivii Motivation in scaun rulant vor juca un meci demonstrativ de 10 minute. Partea a doua a competiției va implica att angajați Motivation, ct și angajați bauMax, care vor juca in fotoliu rulant. Se va organiza și o proba de folosire a scaunului rulant și aruncare la coș din acest scaun, la care vor participa persoane din public.

In cadrul evenimentului de vineri, angajații și clienții bauMax vor putea admira obiecte din pasta Fimo realizate de copiii și tinerii cu dizabilitați in atelierul de terapie ocupaționala de la Motivation.

Pentru detalii legate de eveniment, nu ezitați sa ne contactați:
Ionela Tudor, Coordonator comunicare Fundația Motivation Romania, 021.448.02.42
i.tudor@motivation.ro.
info@motivation.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top