window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

BCR Asigurari Vienna Insurance Group lanseaza incepand din data de 20 iulie produsul CASCO PLUS

Noul produs este destinat persoanelor fizice si persoanelor asimilate acestora (persoane fizice autorizate), ce doresc sa beneficieze de un PLUS in asigurarea autoturismelor (inclusiv de teren) si de usurinta in determinarea planurilor de protectie. Polita CASCO PLUS cuprinde Sectiuni si planuri de acoperire prestabilite, asigurarea persoanelor aflate in autoturism si asistenta rutiera 24/24h si 365 de zile pe an.

PLUSUL acestui produs este reprezentat de protectia multipla (3 in 1): CASCO, Accidente Persoane, Asistenta Rutiera.
Acoperirea politei este de tip pachet indivizibil pentru toate cele 3 sectiuni ale politei se achita o singura prima de asigurare.

Teritorialitate: CASCO si Asistenta Persoane: Europa, Rusia si Turcia
Asistenta Rutiera: Europa, Rusia, Turcia, Israel (exclus Ucraina).

Conditiile economice actuale ne stimuleaza sa identificam solutiile optime de protectie pentru clientii nostri, adaptate situatiilor financiare ale acestora. Paradoxal, in ciuda climatului economic ostil, clientii cauta si solicita oferte din ce in ce mai sofisticate, care pot acoperi o gama larga de nevoi. Dar, inovatiile n ceea ce priveste produsele si pachetele de asigurari trebuie dublate de tarife adaptate climatului economic actual. Considerm ca noul produs Casco Plus raspunde tuturor nevoilor clientilor nostri, atat ca pachete de acoperiri, cat si ca pret, a declarat Mihail TECAU, presedinte le BCR Asigurari Vienna Insurance Group.

BCR ASIGURARI VIENNA INSURANCE GROUP este unul dintre primii zece asigurtori din Romnia, cu o cot de piat de 7,9% la sfarsitul anului 2009.
Conducerea executiva a BCR Asigurari Vienna Insurance Group este asigurata de Mihail TECAU CEO, Adina EDELMAIER CFO si Sergiu LOGHIN COO.

Mai multe informatii suplimentare despre produsele si serviciile oferite de BCR Asigurari Vienna Insurance Group, puteti afla accesand www.bcrasig.ro sau www.bcrasigurari.ro sau scriindu-ne pe adresa office@bcrasig.ro.

2014-02-11T18:32:30+02:0020 iulie 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA|Tags: , , |
Go to Top