window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Beia Consult International Siemens System Partner & Dialogic Regional Distributor anunta noutatile de la Adcon Telemetry pentru gestionarea prin telemonitorizare a riscurilor din agricultura

Beia Consult anunta instalarea unui sistem pilot de la Adcon Telemetry pentru
gestionarea prin telemonitorizare a riscurilor din agricultura. Statia este utilizabila n viticultura, pomicultura, legumicultura, horticultura, cultura cerealelor.

Cu ajutorul unor senzori adecvati, statia culege Si transmite n permanenta catre un server central date privind: temperatura Si umiditatea aerului, umiditatea existenta pe frunze, cantitatea de precipitatii. Serverul central analizeaza n permanenta datele primite Si pastreaza la dispozitia beneficiarului date referitoare la pericolele de diverse naturi la adresa starii de sanatate a plantelor precum Si indicatii privind masurile profilactice cele mai adecvate.

Legatura ntre statie Si serverul central se asigura prin serviciul de date GPRS prestat de una din retelele de telefonie mobila GSM care au acoperire n zona.

Accesul la date al beneficiarului se poate face de pe orice calculator personal racordat la Internet, iar avertizarile urgente pot fi primite sub forma de e-mail-uri sau mesaje SMS pe telefonul mobil.

Pentru persoanele interesate este disponibila o statie demonstrativa Adcon Telemetry pentru gestionarea riscurilor agricole, n configuratia de baza.

n pliantul disponibil pentru download de pe site-ul www.adcon.at sunt date mai multe informatii despre sistemul Adcon Telemetry de gestionare a riscurilor din agricultura.

Componentele unui astfel de sistem sunt:

1.1. Materiale Adcon Telemetry pt. configuratia de baza

1.1.1. Statie A753 GSM/GPRS
1.1.2. Panou solar pt. poz. 1.1.1
1.1.3. Pluviometru standard
1.1.4. Senzor umiditate frunze
1.1.5. Senzor combinat temp. & umid. aer
1.1.6. Catarg aluminiu din 3 segmente

1.2.Materiale Adcon Telemetry optionale

1.2.1. Senzor viteza vntului
1.2.2. Senzor radiatie solara (pyranometru)

Beia Consult International – Siemens System Partner – Companie de consultanta si servicii in domeniul telecomunicatiilor, activa pe piata de centrale telefonice in Romania din anul 1991, partener autorizat SIEMENS, distribuitor oficial DIALOGIC / EICON, FMT, Tiptel, AEG, Keymile, Voxtron, Dasan, Invision, Enterasys, iXware, Beyertone, Topex, Lancom isi desfasoara activitatea in domeniile: cercetare, proiectare, productie, distributie, vanzari, instalari, service si consultanta.

George SUCIU Jr.
IT Corporate Solutions Manager
BEIA CONSULT INTERNATIONAL
– SIEMENS SYSTEM PARTNER –
Dialogic Regional Distributor Romania & Moldova
Intel Communications Technology Provider

Tel / Fax : 0040-21-332.30.06
www.beia.ro / www.dect.ro / www.centrala-telefonica.ro
office@beia.ro
http://www.beia.ro

Go to Top