window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Beko-avantaj la tine acasă tot anul masina spalat vase EurobasketA venit toamna și, deși odată cu ea s-au reîntors și preocupările date uitării în vacanță, îți dai seama că nicaieri nu e mai bine ca acasă. Reluarea micilor ritualuri zilnice, revederea familiei și prietenilor, toate acestea te fac să te simți asemenea sportivilor întorși din deplasare.

Cu mașina de spălat vase Beko DIN1531 te vei simți tot anul ca la întoarcerea din concediu, mereu vei avea senzația că joci “acasă”, că ești în avantaj, pentru că funcțiile sale ingenioase îți sunt coechipieri de încredere pe care te poți baza tot timpul.

Funcția “AutoProgram” evaluează în mod automat timpul și temperatura necesare spălării, în funcție de gradul de murdarie al vaselor, asigurând o curățare eficientă cu un consum minim de energie și apă, chiar și în cazul folosirii mașinii la capacitate maximă, de 12 seturi complete de vase. Totodată, sistemul Active Ventilation, care încheie programul de spălare, garantează uscarea uniformă și răcirea vaselor.

Mai mult decat atât, datorită soluțiilor pentru managementul timpului de care dispune mașina de spălat vase  Beko DIN1531, soluții precum amânare, pornire, afișare timp spălare rămas, încărcare la jumătate, avertizare sonoră finalizare program, te vei putea bucura de activitățile preferate, petrecând cât mai puțin timp în bucătarie.

Cu Beko DIN1531 toamna aceasta ai avantaj pe teren propriu, atât acasă cât și în sport!

BEKO este sponsor principal al campionatului EuroBasket, pentru cel de-al 3-lea an consecutiv. Începând cu data de 4 septembrie, Slovenia va fi punctul central al competițiilor de baschet, găzduind cea de-a 38-a ediție a campionatului european. Pe parcursul acestei competiții, Beko va încerca să transmită iubitorilor sporturilor senzația de „acasă” pe care o oferă electrocasnicele BEKO, similară cu ceea ce simt sportivii când joacă, pe teren propriu.

Baschetul contribuie la dezvoltarea mentală și fizică a tinerilor, de aceea brandul BEKO și-a asumat încă din 2006 obiectivul de consolidare a viitorului tinerei generații prin investiții și sponsorizări permanente în acest sport, în cadrul celor mai importante ligi sportive ale lumii. În prezent, Beko sponsorizează peste 10 campionate de baschet din Europa și Asia.

Mai multe detalii despre sponsorizarea Beko și despre beneficiile mașinii de spălat vase Beko DIN1531 gasești pe: www.beko.ro/Eurobasket2013 și http://www.gatesti-ingenios.ro/masini_de_spalat_vase2.

2013-09-12T13:00:04+03:0012 septembrie 2013|Categories: COMUNICATE DE PRESA, social|Tags: , , |
Go to Top