Alegerea unei combine frigorifice a devenit, în prezent, mai simplă ca niciodată datorită gamei variate de opțiuni, potrivite pentru toate nevoile.

În această vară, Beko a lansat noua gamă de combine frigorifice Evo Line. Pentru că nu o dată am fost puși în situația de a nu avea suficient loc în combina frigorifică atunci când vin prietenii sau familia în vizită, gama Evo Line vine cu un design inovator – Kitchen Fit și oferă un volum mai mare pentru depozitare la aceleași dimensiuni exterioare.

Design-ul Kitchen Fit permite acum încorporarea combinei frigorifice independente în mobila de bucătărie. Ușa combinei frigorifice se deschide la un unghi de 90°, fapt ce permite o funcționalitate maximă și pentru spațiile mai puțin generoase.

Încadrate în clasa de consum A++, combinele frigorifice Beko Evo Line oferă un consum optim de energie electrică și o economie de 30% comparativ cu produsele similare din clasa A+. Astfel, ne putem bucura de funcțiile combinei frigorifice cu un consum redus de energie. Gama Evo Line vine și cu un nou sistem de iluminare, mult mai eficient decât până în prezent.

Pentru că timpul pe care îl avem la dispoziție pentru activitățile casnice este din ce în ce mai scurt, acum nu trebuie să ne mai facem griji pentru drumurile dese la supermarket. Combinele frigorifice Beko Evo Line sunt prevăzute cu un compartiment cu temperatura de 0°C, ideal pentru carne proaspătă, pește și alimente cu o durată de viață mai scurtă.

Compartimentul special EverFresh+ este proiectat pentru păstrarea prospețimii legumelor și a verdețurilor până la 30 de zile. Acesta reglează nivelul umidității la interior, prin designul sertarului și prin intermediul curenților de aer, fapt ce reduce considerabil efectul de ofilire a verdețurilor și a legumelor și prelungește durata de conservare de până la trei ori mai mult față de frigiderele obișnuite.

Combinele frigorifice Evo Line vin cu tehnologia NeoFrost Dual Cooling, benefică atât pentru consumator, dar și pentru mediul înconjurător. Prin sistemele Active Dual Cooling și No Frost, alimentele pot fi păstrate în cele mai bune condiții de conservare, în timp ce factura de energie electrică va fi redusă. Răcirea se realizează prin intermediul curenților de aer ventilați ce acționează independent în cele două compartimente. Această tehnologie previne amestecarea mirosurilor și ajută la distribuirea uniformă a umidității, cât și la restabilirea rapidă a temperaturii interioare, după deschiderea ușii.