Beko lanseaza un concurs global si trimite fanii FC Barcelona intr-o excursie de 3 zile la Barcelona

Beko a lansat competiţia #Time2Play, parte din campania Beko Partener oficial al jocului, desfășurată în parteneriat cu FC Barcelona, și le oferă fanilor oportunitatea de a câștiga o vizită la stadionul Camp Nou din Barcelona.


Cu ocazia competiției #Time2Play, Beko a creat și un video de promovare filmat folosind tehnica de filmare point-of-view, prin care fanii FC Barcelona îi pot vedea pe jucătorii Barça în timpul unui antrenament, ca și cum ar fi chiar ei pe teren alături de Lionel Messi, Luis Suárez, Gerard Piqué, Arda Turan, Ivan Rakitić și Marc-André ter Stegen.

 În cadrul filmului, Beko, Partener Premium al FC Barcelona, își poartă fanii în culisele faimosului club pentru a experimenta o sesiune de antrenament cu faimoșii jucători Barça, la Ciutat Esportiva Joan Gamper, să execute un penalty în fața lui Ter Stegen, să treacă prin tunelul jucătorilor la stadionul Camp Nou – acolo unde jucători legendari și-au luat un moment de liniște pentru a-și aduna gândurile înainte de meci – și să alerge pe gazonul venerat de fani și jucători deopotrivă.

‘#Time2Play’ lansează o competiție unică și le oferă fanilor oportunitatea de a juca pe vestitul stadion Camp Nou în luna iunie. Pentru a intra în competiție, fanii trebuie doar să se înregistreze pe https://www.fcbarcelona.com/BekoTime2Play.

Beko va trimite 22 norocoși câștigători la Barcelona unde vor juca un meci pe stadionul Camp Nou, vor avea parte de o sesiune de antrenament cu antrenorii FC Barcelona la Ciutat Esportiva Joan Gamper, un tur exclusiv al stadionului și al muzeului, vor călători cu autobuzul echipei și vor primi kit-uri FC Barcelona. Zborul, cazarea și mesele sunt asigurate pe toată durata experienței.

Campania ”Partenerul oficial al jocului” e inspirata de stilul de joc abil și ofensiv al clubului FC Barcelona si a preluat din entuziasmul cu care ei joacă fotbal chiar dacă domină sau nu meciul; e stilul de joc care întruchipează adevăratul spirit al fotbalului. Brandul Beko este alături de consumatorii săi și îi ajută să facă față stilului alert de viață oferindu-le mai multă libertate și timp ”de joacă” în fiecare zi, în spiritul FC Barcelona.

 ***

Despre Beko

Beko este marca internațională de electrocasnice a Arçelik Group și Partener premium al echipei de fotbal FC Barcelona. Aceasta oferă game de produse care includ electrocasnice mari, aparate de aer condiționat și electrocasnice de mici dimensiuni. Beko este marca numarul 1 pe piața de electrocasnice neincorporabile și al doilea cel mai mare brand de electrocasnice din Europa, dar și brandul cu cea mai rapidă creștere pe piața europeană în ultimii șapte ani.

Pentru Beko, generația tânără este cea mai mare sursă de inspirație în identificarea de noi soluții inovatoare. Beko este inspirat de nevoile și stilul de viață în continuă schimbare ale oamenilor și e dedicat să ofere consumatorilor o viață mai simplă prin electrocasnice inteligente. Beko oferă o gamă largă de soluții inteligente pentru a satisface nevoile diferitelor categorii de oameni, culturi și moduri de viață, în mai mult de 100 de țări din întreaga lume, prin furnizarea de electrocasnice  fiabile și eficiente din punct de vedere energetic, cu tehnologii inteligente și un design elegant.

Beko în România

Beko a intrat în portofoliul Arctic în 2003, la scurt timp după preluarea pachetului majoritar al Arctic de către grupul Arçelik. Brandul s-a lansat pe piața din România printr-o gamă completă de electrocasnice, care se diferențiază prin tehnologiile de ultimă oră pe care le integrează și printr-un design modern de produs. De la sub-game de produse special create pentru tinerele familii cu copii (gama Bebeko by Beko, 2005), soluții ingenioase pentru iubitorii de animale (mașina de spălat rufe cu funcția specială PET) sau tehnologia revolutionară cu lumină albastră din gama Beko Smart Blue Line, brandul Beko și-a consolidat poziționarea de brand premium inovator și a devenit una din primele mărci de electrocasnice preferate de români.

Beko și FCB

Beko este Partener premium al clubului de fotbal FC Barcelona. Beko a semnat la începutul sezonului 2014/15 un contract de sponsorizare cu o durată de patru ani, care se întinde până la sfârșitul sezonului 2017/18. Este un parteneriat la nivel mondial, care prevede plasarea logoului Beko pe mâneca tricoului de joc.

Parteneriatul Beko cu FC Barcelona a fost reactivat printr-o  campanie de comunicare lansată în 2016, care scoatea în evidență valorile comune ale „jocului” pe care le împărtăşesc atât clubul, cât și brandul. Campania Official Partner of Play aduce în prim-plan jucători de renume mondială, printre care Lionel Messi, Luis Suárez, Neymar Jr., Andrés Iniesta sau Gerard Piqué, care apar în persoană sau sub forma unor animații jucăuşe.