Beneficii maxime alaturi de Sensiblu si TBI Credit

Acasa/COMUNICATE DE PRESA, sanatate, social/Beneficii maxime alaturi de Sensiblu si TBI Credit
  • Advertising4U.RO-advertising.and.media.solutions-Comunicate.de.presa.Info.Evenimente.Media.NEWS.BUSINESS

Sensiblu si TBI Credit desfasoara o campanie care oferă avantaje exceptionale clientilor fideli care folosesc cardul TBI Credit la achizitionarea unor produse din farmaciile Sensiblu:  10% discount de fidelitate si 10% bani înapoi prin cardul TBI Credit!

Promotia este valabilă la nivel national, in perioada 27 septembrie 2013 – 31 decembrie 2014 si se aplica la achizitionarea oricărui produs din farmaciile Sensiblu. Oferta se adresează atât clientilor interesaţi de obţinerea unui card TBI Credit, cât şi tuturor clienţilor TBI Credit care sunt deja deţinatori de carduri.

“Preocuparea permanentă pentru bunăstarea si sănătatea pacientilor nostri se reflectă nu doar in gama largă de produse si servicii farmaceutice, ci si intr-o serie de campanii si promotii care să le arate cat de importanti sunt pentru noi. Multumirea celor care trec pragul farmaciilor este barometrul reusitei actiunilor noastre, motivandu-ne să continuăm să-i premiem prin acest gen de campanii, concepute împreună cu parteneri serioși și dedicati.” a declarat Dan Nicolescu, Director Marketing Sensiblu.

“Totul pentru client. Este motorul care pune în miscare întreaga dinamică a TBI Credit. Avem ecouri foarte bune din partea posesorilor de carduri TBI Credit atunci când lansăm asemenea campanii, motiv pentru care am decis să le mărim numărul si amploarea. Căutăm permanent noi parteneri si noi modalităti de a ne răsplăti clientii.” a declarat Traian Baicu, director general TBI Credit.

Reducerea de 10% se acordă de către Sensiblu conform reglementărilor privind comercializarea produselor medicamentoase si a regulamentului cardului de fidelitate Sensiblu la suma achitată de client, cu exceptia cazurilor în care, în urma reducerii se obtine un pret mai mic decât pretul de achizitie al acelui produs.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

TBI Credit oferă clientilor săi un procent de 10%  înapoi din pretul achitat pentru achizitionarea produselor din farmaciile Sensiblu, utilizând cardul emis de TBI Credit, în conformitate cu regulamentul Programului ‘Cheltuieşti, dar şi primeşti!

Mai multe detalii despre campanie si programul “Cheltuiesti, dar si primesti!” găsiti pe www.tbicredit.ro si www.sensiblu.com.

Despre TBI Credit

TBI Credit este prezent în România din 2003 si face parte din grupul financiar olandez TBIF Financial Services BV, unul dintre principalii operatori ai pietei financiare din Europa Centrală si de Est. Principalul actionar al TBI Credit IFN este TBIF Financial Services BV din Olanda, cu un aport de 99,99% la capitalul social al companiei.

Prezent pe termen lung în România, grupul TBIF Financial Services BV oferă servicii financiare integrate clientilor săi – prin TBI Bank, TBI Leasing si TBI Credit – fiind unul dintre cele mai dinamice grupuri financiare din regiune. Satisfactia clientului si dezvoltarea permanentă a portofoliului unic de produse si servicii sunt principalele valori de business ale grupului.

Despre Sensiblu

Înfiintată în 1997, compania Sensiblu face parte din Grupul A&D Pharma – cel mai mare grup farmaceutic din România. În prezent, Sensiblu oferă prin intermediul celor peste 400 de farmacii din întreaga tară, solutii integrate de sănătate, frumusete si stare de bine unui număr de peste 5 milioane de pacienti si clienti constanti.

www.sensiblu.com

www.facebook.com/sensiblu

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top