Best Shoe Manufacturer of 2013 si in Promenada Mall

Acasa/COMUNICATE DE PRESA, monden / lifestyle, social/Best Shoe Manufacturer of 2013 si in Promenada Mall

Best Shoe Manufacturer of 2013 si in Promenada MallIn septembrie 2013, ECCO retailerul danez de incaltaminte si accesorii a fost desemnat Best Shoe Manufacturer of the Year, pentru a doua oara. Premiul a fost acordat la prestigiosul eveniment Schuhkurier & Pas Award din Düsseldorf, Germania, fiind unul dintre cele mai importante premii din industria de incaltaminte.

ECCO a fost recunoscut pentru profilul sau global de calitate, pret si performanta, fiind singurul dintre producatorii majori de incaltaminte din lume care detin si controleaza fiecare pas al procesului de productie – de la prelucrarea pieii la manufacturarea produselor finite in fabricile sale proprii, si pina la livrarea acestora in magazinele sale.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Maine, 17 Octombrie 2013, ECCO deschide cel de-al 7-lea magazin din Bucuresti si cel de-al 15-lea la nivel national in Promenada Mall Bucuresti si va fi amplasat la parterul centrului comercial.

Cu o investiţie de 100.000 de euro, noul magazin ECCO este cea de-a doua locatie deschisa in acest an, dupa Outlet-ul inaugurat in august 2013 in Cluj Napoca, urmand ca in noiembrie 2013 sa fie deschis primul magazin ECCO din Brasov.

ECCO este in top 3 al celor mai mari producători de incaltaminte din lume, produsele sale putand fi gasite in cele 1.100 de magazine monobrand si in 14.000 de alte puncte de vanzare din  91 de tari.  In Romania,  ECCO detine magazine in Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi si Timisoara,  in curand si in Brasov, precum  si magazinul online www.ecco-shoes.ro.

Noul magazin ECCO, care va fi inaugurat in cadrul Promenada Mall, va asteapta cu noua colectie toamna-iarna 2013, caracterizata prin simplitate si functionalitate. Designul noilor produse este elegant si modern. La deschidere, clientii vor fi intampinati cu sampanie, ciocolata si multe surprize!

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

2013-10-16T14:49:30+03:0016 octombrie 2013|Categories: COMUNICATE DE PRESA, monden / lifestyle, social|Tags: , , , , |
Go to Top