window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

BEST Timisoara organizeaza JobShop 2011 / Timisoara / 26 martie – 31 martie 2011

La inceput de primavara, asociatia studenteasca BEST organizeaza, ca in fiecare an, evenimentul national de cariera JobShop, adresat exclusiv studentilor si absolventilor din marile centre universitare. Astfel, evenimentul se va desfasura dupa cum urmeaza: Timisoara (26-31 martie), Iasi(4-8 aprilie) si Cluj-Napoca(11-15 aprilie).

JobShop, ajuns anul acesta la cea de-a 18-a editie in Timisoara, este proiectul ce reuseste sa ofere studentilor atat sansa de a intra in contact direct cu companii de renume din mediul economic timisorean, cat si oportunitatea de a lua parte la o serie de activitati ce urmaresc dobandirea de noi cunostinte si aptitudini.

Editia din acest an se va intinde pe parcursul a sase zile, iar printre activitatile desfasurate se vor numara: training-uri, prezentari de cariere de succes si oportunitati de burse in strainatate, ateliere tehnice, iar toate acestea vor culmina cu doua zile de stand ale companiilor prezente in incinta Universitatii Politehnica.

Agenda evenimentului:

– 26-27 martie – traininguri
– 28 martie – cariere de succes, prezentari de burse, traininguri
– 29-30 martie – zoom pe companie, zile de stand
– 31 martie – ateliere tehnice, vizite la companie

Ne puteti urmari activitatea pe site-ul www.jobshop.ro sau pe paginile de Facebook (www.facebook.com) si Twitter(JobShoptm).

BEST(Board of European Students of Technology) este o organizatie studenteasca internationala, prezenta in peste 80 de universitati tehnice din 30 de tari europene, care incurajeaza comunicarea si lucrul intr-un mediu multicultural prin evenimentele pe care le organizeaza. Asociatia BEST, ofera studentilor din facultatile tehnice europene oportunitati de invatare si dezvoltare personala prin faptul ca aduce mai aproape partenerii din triunghiul „student – companie – universitate”.

Ne puteti urmari activitatea pe site-ul www.best.upt.ro sau pe paginile de Facebook(www.facebook.com) si Twitter(BESTTimisoara).

Alexandra MARSEU
PR BEST Timisoara
Telefon: +40 740 891616
E-mail: alexandra.marseu@BEST.eu.org

Oana TRIPSA
Coordonator JobShop 2011
Telefon: + 40 745 60 86 56
E-mail: oana.tripsa@ BEST.eu.org
besttimi@gmail.com
http://best.upt.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top