Episodul 4 din Promotia Saptamanii aduce vesti bune pentru fanii Lake Of Tears! Acestia au ocazia sa cumpere bilete mai ieftine cu 15%!

In perioada 31 martie 03 aprilie, oricine cumpara un bilet la concertul Lake Of Tears din 25 iunie primeste o reducere de 15%! Initial, pretul biletelor era de 80 lei. Cu aceasta reducere, fanii trupei pot cumpara bilete la pretul de 68 lei!

Aceasta promotie este valabila doar la magazinul BILETOO.RO din Unirea Shopping Center (intrarea de langa McDonalds), si online pe www.biletoo.ro. In cazul in care se comanda online, de pe www.biletoo.ro, clientul poate plati prin card sau prin ramburs, iar livrarea biletelor se va face la domiciliu!

Proiectul Promotia Saptamanii a fost initiat de catre Project Events si Biletoo.ro si se va intinde pe parcursul a 17 saptamani, aceasta fiind a patra saptamana in care se desfasoara acest proiect.

Trupa Lake Of Tears provine din Suedia, in prezent are 4 membri si canta gothic metal si doom metal. Trupa a fost infiintata in anii 90 de catre Daniel Brannare, Jonas Eriksson, Mihael Larrson si Johan Oudhuis. In 2000 s-au despartit, au luat o pauza de cativa ani si s-au reunit in 2003. Pana acum au lansat 7 albume si se pregatesc pentru lansarea celui de-al optulea, care va avea loc anul acesta,