window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Amatorii de muzica isi pot cumpara acum in RATE biletele la concertele organizate de catre Events din intreaga tara, prin reteaua Eventim prezenta in librariile Humanitas.

Daca pana acum, achizitionarea biletelor la concert in rate era posibila doar in Bucuresti, la sediul Eventim, incepand cu data de 10 iunie, spectatorii isi pot achizitiona in rate bilete la concertele preferate in zece din cele mai mari orase din tara. Lista locatiilor Humanitas unde sunt disponibile bilete in rate se va extinde in viitor, iar urmatorul pas este dezvoltarea unei platforme on-line cu acelasi obiectiv.

Fanii Aerosmith (18 iunie Bucuresti), The Cranberries (20 iulie, Bucuresti) si Gotan Project (25 iunie, Bucuresti) din toata tara au acum ocazia sa-si cumpere in 3 RATE lunare bilete la concertul preferat, fara alte costuri suplimentare si sa primeasca inapoi, sub forma de bonus, 0,3% din valoarea biletului.

Extinderea retelei de achizitie in RATE, prin CardAvantaj, a biletelor la concertele organizate de catre Events reprezinta o etapa fireasca de dezvoltare a colaborarii noastre. Principalul nostru interes este acela de a satisface pe deplin nevoile clientilor nostri, iar accesul convenabil pana acum si mai nou facil de a achita biletele la concerte in RATE a reprezentat pentru noi un proiect de rasplatire a fidelitatii detinatorilor de CardAvantaj. Multumim partenerilor Events si Librariile Humanitas si promitem clientilor nostri sa revenim cu noi campanii CardAvantaj menite sa le ofere beneficii si surprize placute pe timpul verii., spune Dl Omer Tetik, Prim Vice Presedinte Credit Europe Bank.

Preturile biletelor variaza de la 120 lei (cel mai ieftin) la 590 lei (cel mai scump). Pentru concertul in premiera al legendelor rockului american, Aerosmith, cu Reamonn in deschidere, biletele la categoriile ramase disponibile au preturi intre 190 lei (Gazon A), 330 lei (Golden Ring) si 590 lei (tribuna oficiala). La Gotan Project, pionierii electro-tangoului, preturile biletelor variaza intre 120, 160, 210, 250 lei, in functie de categorie. Pentru concertul Cranberries, biletele costa 120 lei (Gazon B), 140 lei (tribuna), 170 (tribuna oficiala), 190 (Gazon A).

Anul trecut romanii au cumparat in rate bilete la concertele sustinute de Leonard Cohen, Cesaria Evora si Vaya con Dios, evenimente organizate de Events. Suntem unicul promoter din Romania care dispune de acest sistem, gratie parteneriatului cu Credit Europe Bank, detinatorul produsului CardAvantaj, si ne bucuram ca astfel putem sa oferim publicului nostru o modalitate corecta de achizitie a biletelor, fara costuri suplimentare, pentru a-i facilita accesul la concerte indelung asteptate. Este important ca evenimentele noastre sa ramana accesibile publicului consumator, pe care urmarim sa-l si fidelizam, pe aceasta cale, mentioneaza Dna. Sorina Burlacu, Director General Events.

Intrarea Eventim pe piata din Romania a reprezentat din start o schimbare majora in domeniul vanzarii de bilete. Scopul nostru principal a fost in permanenta sa facem procesul de achizitionare a unui bilet cat mai simplu si accesibil, iar faptul ca dupa mai putin de doi ani suntem deja nume de referinta in acest domeniu arata ca eforturile noastre si-au atins tinta. Iata ca acum, impreuna cu partenerii nostri, oferim publicului roman inca o facilitate, achizitionarea biletelor in rate prin Card Avantaj. Speram ca acest nou serviciu sa aduca beneficii tuturor, atat publicului, cat si organizatorilor, astfel incat Romania sa aiba parte de cat mai multe evenimente de succes, declara Valentin Vasiloiu, Director Executiv Eventim.ro.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa luati legatura cu Andreea Andreescu, Communication Manager, Events, 0730 030990, aa@events.ro sau Alexandra Dimancea, PR & Communication, Credit Europe Bank, 0753 068 217, alexandra.dimancea@crediteurope.ro.

Events Telefon 021 311 50 63
Bd. Lascar Catargiu, nr 15 A Fax 021 311 50 65
Bucuresti, sector 1 E-mail events@events.ro
Romania Web www.events.ro
events@events.ro
http://www.events.ro

2014-01-29T14:50:50+02:0004 iunie 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA|Tags: , , , , |
Go to Top