Biletele pentru concertul YANNI se vand in ritm alert!

Acasa/COMUNICATE DE PRESA, Entertainment NEWS/Biletele pentru concertul YANNI se vand in ritm alert!
  • Yanni_31martie 2013

Yanni_31martie 2013Celebrul pianist si compozitor, Yanni revine in aceasta primavara la Bucuresti alaturi de orchestra sa cu un nou concert ce face parte din turneul mondial “World Without Borders”. Modificarile legate de data sustinerii acestui concert, i-a determinat pe organizatori sa gaseasca o solutie optima pentru a satisface cererea publicului, stabilind astfel reintalnirea fanilor din Romania cu Yanni si muzica acestuia, pe 31 martie la Sala Palatului, incepand cu orele 19:00.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Desi, mai sunt aproximativ doua luni pana la concertul marelui artist, biletele puse in vanzare se vand in ritm alert, acestea fiind epuizate in proportie de 50% din numarul total al locurilor de care dispune Sala Palatului. In ultima perioada, tot mai multi fani ai artistului au  cumparat bilete pentru a nu rata concertul de la Bucuresti, fapt ce va duce cel mai probabil la desfasurarea acestuia cu casa inchisa. Organizatorii informeaza ca la acest moment mai sunt disponibile bilete la preturi ce variaza intre 105 lei si 780 lei in functie de categoria de loc.

Biletele pot fi achizitionate din reteaua Vreau Bilet la Unirea Shopping Center, etaj 2, corp central, la casa de bilete Vreau Bilet din strada prof. Moise Nicoara nr. 18, Libraria Eminescu, magazinele EuroGSM si online pe vreaubilet.ro.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

2013-02-19T11:46:20+02:0001 februarie 2013|Categories: COMUNICATE DE PRESA, Entertainment NEWS|Tags: , , |
Go to Top