window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Bucuresti, Romania 12 iulie 2010 BitDefender demareaza o campanie cu scopul constientizarii importantei utilizarii unui program antivirus. Campania de educare privind securitatea informatica se adreseaza utilizatorilor casnici si este intitulata Te descurci fara un antivirus?. In cadrul campaniei, utilizatorii vor fi provocati sa raspunda la 10 intrebari despre pericolele la care sunt expusi in timpul navigarii pe Internet si le vor fi testate cunostintele despre anti-phishing, antispyware, antivirus, protectia firewall.

In functie de punctajul obtinut in chestionar, utilizatorii vor primi un voucher constand in discount la produsule Bitdefender dupa cum urmeaza :

Pentru 0-3 raspunsuri corecte, utilizatorul primeste 10% discount la un produs la alegere dintre :
BitDefender Antivirus 2010, BitDefender Internet Security 2010, BitDefender Total Security 2010
Pentru 4-7 raspunsuri corecte, utilizatorul primeste 20% discount la un produs la alegere dintre :
BitDefender Antivirus 2010, BitDefender Internet Security 2010, BitDefender Total Security 2010
Pentru 8-10 raspunsuri corecte, utilizatorul primeste 30% discount la un produs la alegere dintre: BitDefender Antivirus 2010, BitDefender Internet Security 2010, BitDefender Total Security 2010

Premiile promotiei Te Descurci fara un antivirus? se vor acorda instant la finalizarea chestionarului in functie de punctajul obtinut conform celor mentionate mai sus. Chestionarul poate fi completat o singura data, iar voucherele pot fi folosite in termen de 90 de zile de la emitere si sunt valabile pentru o singura achizitie.
Voucherele vor fi disponibile in pagina finala a chestionarului si vor fi livrate si pe adresa de email.

Despre BitDefender
BitDefender este producatorul uneia dintre cele mai rapide si eficiente linii de solutii de securitate a datelor atestate pe plan international. Inca de la inceputurile sale, din 2001, BitDefender a creat un nou orizont de asteptari si a ridicat standardele in materie de protectie impotriva pericolelor informatice, viteza de reactie si actualizare usoara. In fiecare zi, BitDefender protejeaza milioane de utilizatori individuali si companii din intreaga lume, oferindu-le posibilitatea unei experiente digitale in deplina siguranta. Solutiile BitDefender sunt distribuite printr-o retea globala de parteneri (distribuitori si reselleri) in peste 100 de tari din intreaga lume. In Romania, solutiile BitDefender sunt disponibile prin partenerii de distributie: Agis Computer, Aline Distribution, Asesoft Distribution, RHS Company, SCOP Computers si in lanturile retail cu acoperire nationala: Altex, Auchan, Carrefour, Depozitul de Calculatoare, Domo, Media Galaxy, Metro si Twister..

pr@bitdefender.ro
http://www.bitdefender.ro

Go to Top