window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Bucuresti, Romania 21 iunie 2010 – BitDefender a lansat campania de testare Beta a produsului BitDefender Total Security 2011. Acesta ofera Antivirus, Firewall, Protectie Proactiva, Backup si Optimizarea sistemului. Aceasta campanie este o oportunitate pentru utilizatori sa ia contact in premiera cu noua solutie de securitate BitDefender si de a participa activ in construirea noii generatii de produse BitDefender 2011 conform nevoilor acestora.

Pentru utilizatorii casnici, BitDefender ofera solutii complete de securitate ce asigura protectie impotriva virusilor, a programelor spion, impotriva atacurilor tip hacker si a altor amenintari informatice care pot duce la furtul identitatii, pierderea informatiilor confidentiale si reducerea performantei calculatorului. Produsele BitDefender folosesc tehnologii proactive multiple pentru a indentifica atacurile informatice noi care nu se regasesc in lista de semnaturi standard.

Iata ce aduce nou versiunea BitDefender Total Security 2011 Beta:
1. NOU! Instalare restilizata. BitDefender 2011 se instaleaza rapid intr-un singur pas fara sa fie nevoie de restartarea PC-ului. Detecteaza virusii inainte de instalare si curata PC-ul pentru o utilizare optima.
2. NOU! Search Advisor va avertizeaza asupra paginilor nesigure in cautarile pe internet, fiecare link fiind verificat in timp real in baza de date online a BitDefender.
3. NOU! Firewall Troubleshoot Wizard ghideaza utilizatorii si rezolva cele mai frecvente probleme legate de internet, imprimarea in retea sau VPN.
4. NOU! Performance Optimizer va arata care aplicatii incetinesc PC-ul si va sugereaza solutii pentru a corecta problemele.
5. NOU! Gradul de protectie se adapteaza automat resurselor PC-ului. Acest lucru permite protectie maxima fara incetinirea PC-ului.
6. NOU! Utilizatorii incepatori si cei intermediari pot personaliza mult mai usor interfata grafica.
7. Imbunatatit! Smart Schedule asigura performanta maxima ajutand la eliberarea resurselor pentru alte procese cum ar fi media player-ul sau jocurile.
8. Imbunatatit! Setarile pentru tune-up au fost imbunatatite.
9. Imbunatatit! Puteti selecta interfata grafica ce vi se potriveste nevoilor de securitate si cunostintelor in domeniu (Basic, Intermediate si Expert). S-au restilizat unele setari pentru utilizatorii incepatori si intermediari.

Utilizatorii interesati se pot inscrie la campania de testate BitDefender 2011 pe link-ul: http://beta.bitdefender.com .

In acest an, BitDefender va acorda participantilor la campanie prin tragere la sorti un Apple iPad si un Nintendo Wii. Pentru a se califica in campanie, participantii sunt rugati sa respecte instructiunile de testare de pe pagina web a campaniei

Despre BitDefender
BitDefender este producatorul uneia dintre cele mai performante solutii de securitate a datelor atestate pe plan international de catre institutii independente de specialitate. Motoarele BitDefender care stau la baza produsului sunt unele dintre cele mai puternice din lume si folosesc tehnologie euristica. Gama de produse BitDefender 2010 include o tehnologie inovatoare, Active Virus Control, care monitorizeaza, in timp real, toate aplicatiile active si le blocheaza pe cele cu comportament suspect. Astfel este asigurata protectia utilizatorilor in timp real impotriva virusilor noi si a variantelor de virusi inca necunoscute, oferindu-le posibilitatea unei experiente digitale in deplina siguranta. Utilizatorii BitDefender beneficiaza de suport tehnic gratuit in limba romana 24/7. In Romania, solutiile BitDefender sunt disponibile prin partenerii de distributie: Agis Computer, Aline Distribution, Asesoft Distribution, RHS Company, SCOP Computers si in urmatoarele lanturi retail cu acoperire nationala: Altex, Auchan, Carrefour, Depozitul de Calculatoare, Domo, Media Galaxy, Metro si Twister.

Twitter / SlideShare / YouTube / MalwareCity / Flickr / Noutati BitDefender RSS / Facebook
Nota: Toate marcile si numele de produse cuprinse in cele de mai sus sunt marci inregistrate ale companiilor proprietare.

pr@bitdefender.ro
pr@bitdefender.ro
http://www.bitdefender.ro

2014-02-11T18:04:29+02:0022 iunie 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, IT / comunicatii|Tags: , , |
Go to Top