Business Mentoring Program (BMP), program de mentorat in afaceri dezvoltat de Fundatia Post-Privatizare, organizeaza pentru antreprenorii romani consacrati seminarul „Leadership antreprenorial: Crearea, constructia si gestionarea unei echipe de management de top”, care se va desfasura in perioada 4-5 aprilie la Hotel Intercontinental Bucuresti, sala Fortuna.

Business Mentoring Program este un program de dezvoltare antreprenoriala la nivel de MBA, destinat antreprenorilor care au deja experienta in mediul romanesc si care doresc sa ajunga in urmatoarea etapa de dezvoltare a companiilor pe care le reprezinta, respectiv etapa companiilor cu un nivel ridicat de excelenta. Programul se desfasoara impreuna cu Ken Morse, Bill Aulet si Laura Morse.

Sub atenta indrumare a lui Ken si Laura Morse care vor fi mentorii acestei editii, workshopul va oferi participantilor solutii practice prin care isi pot accelera cu succes dezvoltarea companiei fiecaruia, solutii care sunt perfect adaptate nevoilor specifice companiilor mici si mijlocii din Romania.

Kenneth Morse este, printre altele, antreprenor in serie, presedinte al Entrepreneurship Ventures Inc., Managing Director fondator al Centrul de Antreprenoriat de la Massachussetts Institute of Technology (MIT), profesor invitat la Facultatea de Business ESADE din Barcelona si membru invitat al Consiliului National pentru Consultanta in Inovare si Antr