window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Business Mentoring Program (BMP), program de mentorat in afaceri dezvoltat de Fundatia Post-Privatizare, organizeaza pentru antreprenorii romani consacrati seminarul „Leadership antreprenorial: Crearea, constructia si gestionarea unei echipe de management de top”, care se va desfasura in perioada 4-5 aprilie la Hotel Intercontinental Bucuresti, sala Fortuna.

Business Mentoring Program este un program de dezvoltare antreprenoriala la nivel de MBA, destinat antreprenorilor care au deja experienta in mediul romanesc si care doresc sa ajunga in urmatoarea etapa de dezvoltare a companiilor pe care le reprezinta, respectiv etapa companiilor cu un nivel ridicat de excelenta. Programul se desfasoara impreuna cu Ken Morse, Bill Aulet si Laura Morse.

Sub atenta indrumare a lui Ken si Laura Morse care vor fi mentorii acestei editii, workshopul va oferi participantilor solutii practice prin care isi pot accelera cu succes dezvoltarea companiei fiecaruia, solutii care sunt perfect adaptate nevoilor specifice companiilor mici si mijlocii din Romania.

Kenneth Morse este, printre altele, antreprenor in serie, presedinte al Entrepreneurship Ventures Inc., Managing Director fondator al Centrul de Antreprenoriat de la Massachussetts Institute of Technology (MIT), profesor invitat la Facultatea de Business ESADE din Barcelona si membru invitat al Consiliului National pentru Consultanta in Inovare si Antreprenoriat creat recent de Presedintele S.U.A. Barack Obama. Ken activeaza in comitetul director al mai multor start-up-uri, printre care Denkwerk Gmbh (Germania); iMotions – Emotion Technology ApS si Zylinc A/S (Danemarca); The Little Engineer (Liban); Aifos Solutions SL, Indisys si Invenio (Spania); Izon Science Ltd. (Noua Zeelanda); Naseeb Networks si Sofizar (Pakistan); Dynasil Corporation si mai multor spin-off-uri ale MIT (S.U.A.), incluzand Cogito, FloDesign Sonics, IntAct, Terrafugia si UkuMi.

De asemenea, este seful Catedrei de Antreprenoriat, Inovare si Competitivitate la Universitatea Tehnologica Delft (Olanda) si sustine workshop-uri de business in Europa, Liban, Arabia Saudita, Pakistan, Noua Zeelanda, Quebec si S.U.A., de peste 8 ani.

Laura Morse este Director Executiv al Entrepreneurship Ventures Inc., fost co-instructor la MIT Sloan School of Management si Senior Executive in cadrul S.W.I.F.T. Sc (Belgia). Laura a lucrat timp de douazeci de ani ca Partener al Leading Global Executive Search Consultancies, Russel Reynolds Associates si Heidrick & Struggles in Chicago, Boston si Bruxelles. n prezent, Laura face parte din comitetul director al Aura Biosciences, un start-up de oncologie din Madrid, si consiliaza alte start-up-uri tehnologice din Barcelona si Boston.

Informatii suplimentare despre Business Mentoring Program, calendarul workshop-urilor si modalitatea de participare sunt disponibile pe www.businessmentoring.ro.

Persoana de contact:
Madalina Marin
Telefon: 031.1000.719
Email: marin.m@postprivatizare.ro
http://www.postprivatizare.ro

Go to Top