window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Campania este formata dintr-un sir de spectacole si lectii deschise despre interpretarea muzicala vocala sau la diferite instrumente, care se vor desfasura pe parcursul acestui an de zile, in diferite locatii din Bucuresti. Primul spectacol din aceasta campanie va avea loc duminica, 30 mai la Centrul National de Arta Tinerimea Romana incepand cu ora 17.

Si tu poti canta ! este o campanile cultural-educationala a Boem Club , primul club ce isi propune sa aduca muzica mai aproape de cei carora le place arta in mod deosebit, dar din diferite motive nu au participat pana acum niciodata la crearea ei.
Campania este formata dintr-un sir de spectacole si lectii deschise despre interpretarea muzicala vocala sau la diferite instrumente, care se vor desfasura pe parcursul acestui an de zile, in diferite locatii din Bucuresti. Primul spectacol din aceasta campanie va avea loc duminica, 30 mai la Centrul National de Arta Tinerimea Romana incepand cu ora 17. In cadrul acestui spectacol, publicul va putea audia piese din repertoriul international, atat muzica clasica, cat si pop, flamenco, blues, interpretate de catre profesorii Boem Club si de cursantii clubului. Intrarea la acest spectacol este gratuita, fiind invitati toti cei care sunt interesati sa vada cum poate cineva canta la un instrument in numai cateva luni de zile. Spectacolul se va incheia cu un cocktail de lansare a Boem Club, care va avea loc in foyerul Centrului National de Arta Tinerimea Romana .
Ineditul primului spectacol consta in fapul ca acesta este sustinut in mare parte de catre cca. 30 de cursanti ai clubului care au inceput sa cante la un instrument de cateva luni de zile iar la acest moment pot canta si interpreta diferite piese in public.
Suntem deosebit de bucurosi ca dintre cei cca. 100 de cursanti care urmeaza in prezent lectiile de muzica de la Boem Club, o parte semnificativa dintre ei pot si doresc sa sustina acest concert initial si le multumesc tuturor celor implicati in acest proiect, fie in calitate de profesori, cursanti, jurnalisti, actori, interpreti sau simpli amatori de muzica ce propaga mesajul nostru de apropiere fata de arta in general si fata de muzica in special spune Claudia ATANASOAE, director al Boem Club.
Despre Boem Club (www.boemclub.ro)

Boem Club este o initiativa privata a unor iubitori de arte care isi propun sa asigure un loc unde amatorii de arta in general si de muzica in particular sa se intalneasca si sa poata aprofunda sau sa fie initiati in arta cantatului la un instrument. Am creat un loc unde muzica sa fie la ea acasa si ii uram bun venit oricarui participant care doreste sa dobandeasca deprinderile primare, intermediare sau avansate in sfera artei muzicii.

Boem Club se adreseaza tuturor amatorilor de muzica indiferent de varsta sau cunostintele muzicale pe care la au aceastia, cu aceeasi bunavointa, rabdare, prietenie, responsabilitate si respect.

Persoana de contact pentru mai multe detalii :
Claudia ATANASOAE
General Manager Boem Club
office@boemclub.ro
cristina.ionescu@boemclub.ro

2014-01-29T14:26:32+02:0020 mai 2010|Categories: arta / cultura / entertainment, COMUNICATE DE PRESA|
Go to Top