Brand New a dezvoltat ambalajul Ciucaș Malzbier, o bere în ediție limitată, creată special pentru a sărbători cei zece ani de parteneriat Ciucaș – Oktoberfest.

Ca sponsor principal al festivalului, Ciucaș a reușit să își integreze identitatea și cultura de brand (natura și relaxarea) în ADN-ul festivalului, astfel că dezvoltarea unei ediții limitate dedicate festivalului a fost un pas firesc, marcând această colaborare de tradiție. De 10 ani, Ciucaș, liderul de necontestat al segmentului economy, este partenerul celui mai mare festival dedicat berii din România: Oktoberfest, Brașov.

În această perioadă, Oktoberfest a crescut de la un festival de bere cu acoperire preponderent locală în 2009, la un festival cu peste 350.000 participanți din toată țara dar și din alte țări, în 2017.

Designul ambalajului Ciucaș Malzbier, inspirat de atmosfera Oktobefest, sărbătorește tocmai acest parteneriat și include detalii specific bavareze (tradiționalele wurst și bretzel, stilizate subtil) alături de pattern-urile și stilul grafic Oktoberfest, toate dispuse în jurul elementelor simbol ale brandului: cerbul Cornel și poiana Ciucaș. A rezultat un ambalaj ce transpune consumatorul în atmosfera festivalului, sugerând în același timp, prin cromatica folosită, calitățile unei adevărate beri de festival.

„Prin Ciucaș Malzbier dorim să oferim consumatorilor experiența gustului inspirat de festivalul Oktoberfest, marcând aniversarea a 10 ediții împreună, în Brașov. Noul Ciucaș Malzbier este o bere în ediție limitată, care pornește de la notele lejere ale lui Ciucaș, însă căruia extractul de malț îi conferă un caracter puțin mai amărui, potrivindu-se perfect cu specialitățile culinare bavareze și românești”, afirmă Andrei Mihăilă Crăciun, Senior Brand Manager Ciucaș.

„Ciucaș Malzbier și-a propus să surprindă în design, printr-o abordare premium, această simbioză naturală, probată și validată în timp, dintre universul Ciucaș – reprezentat de cerbul Cornel și poiana Ciucaș, însorită și plină de relaxare – și atmosfera Oktoberfest caracterizată de costume bavareze, fanfare, instrumente muzicale, halbe de bere, până la punctul în care acestea se contopesc într-un singur concept” a declarat Mădălina Oanță, Branding Director, Brand New.

 Ediția limitată Ciucaș Malzbier Oktoberfest 2018 va fi disponibilă în exclusivitate la festival în varianta  draught, dar și în punctele de vânzare clasice din toată țara, pentru o perioadă de timp limitată, pe durata festivalului. Astfel, Ciucaș aduce tuturor consumatorilor bucuria relaxării și gustul unic al acestei beri speciale, de culoare arămie, ușor amăruie datorită extractului de malț și cu un gust bogat.

Ciucaș Malzbier este disponibilă în sticla de 330 ml și CAN de 500 ml.

 Echipa Brand New:

Mădălina Oanță – Branding Director

Raluca Deaconu – Branding Account Manager

Miruna Modilca – Graphic designer

Luminița Dumitrache – Graphic designer

Echipa Client:

Andrei Mihăilă- Crăciun – Senior Brand Manager

Alexandra Silav – Brand Manager

Sorin Tudor – Junior Brand Manager

Cristina Nițu-Mic – Junior Brand Manager

Despre BRAND NEW:

BRAND NEW este o agenție de strategie și design de brand, care de mai bine de șapte ani oferă soluții de branding și packaging pentru clienți locali și internaționali.

Cu un portofoliu de servicii care cuprinde: audit de brand, definirea arhitecturii de brand, strategie de brand (produs, servicii, corporate), brand naming și definirea identității vizuale (concept de brand, univers vizual, soluții de design, retorica de brand, vocabular vizual) și Web design, BRAND NEW a dezvoltat parteneriate cu clienți de top din industrii dintre cele mai diferite.  Printre aceștia se numără: Friesland Campina, Rewe Group, Ursus Breweries, Farmec, Orkla Foods, Rompaper, Marathon Distribution (Olympia, Contec), Nestle, Oetker, Meda Prod, Boromir, MDM Legal, Bic, Radio Gold, Vincon, Ponderas (actual parte din Regina Maria).

 Despre Ursus Breweries

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Grolsch, Peroni Nastro Azzurro, Asahi Super Dry, Pilsner Urquell, St. Stefanus, Azuga Nepasteurizată şi Stejar.

Pentru mai multe informații despre Ursus Breweries și programele sale, vă rugăm să vizitați: www.ursus-breweries.ro și www.desprealcool.ro.

Despre Ciucaș

Ciucaș este berea preferată a naturii. De 125 de ani Ciucaș este berea făcută după legile naturii, care susține modul de viață trăit într-un spirit optimist, prețuind momentele de relaxare în armonie cu natura. Prin această susținere păstrăm intacte valorile Ciucaș și ceea ce reprezintă acesta pentru consumatorii săi. Astfel, fiecare pas pe care-l facem, fie că este vorba de comunicare, promoții sau activități, este o reflecție a ceea ce reprezintă Ciucaș: autenticitate, armonie și relaxarea în mijlocul naturii.