window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Hunter - colectia Rue des TrucsVineri, 10 Iunie 2011, brandul Hunter a defilat alaturi de colectia Rue des Trucs a designerilor Alina Buzila si Simona Semen in cadrul Festivalului de Moda Craiova Fashion. Brandul Hunter a fost prezent cu colectia toamna – iarna 2011, o colectie plina de eleganta, culoare si finete in detalii.

Rue des Trucs a fost una dintre cele mai apreciate colectii ale serii, impreuna cu cizmele Hunter, oferind o abordare noua a femeii moderne. Rochiile fluide si caftanele de bumbac, voal si vascoza au fost completate de cizmele care aduc o alura puternica, dar relaxanta de vacanta.

“Colectia Rue de Trucs a fost o surpriza foarte placuta, articolele create reprezentand imaginea femeii in ipostaza ei de fiinta delicata si sensibila. A fost interesant sa vedem cizmele Hunter combinate cu rochiile feminine si ne-a fost confirmat inca o data ca brandul Hunter este extraordinar prin potrivirea cu orice stil, chiar si cel gingas al rochiilor din voal si matase, dand oricarei tinute o nota de stil si originalitate”, a declarat Alin Galatescu, critic de teatru şi analist al fenomenului modei.

Festivalul de Moda Craiova Fashion gazduieste an de an finala New Models Contest Romania, castigatoarea desemnata pentru anul 2011 fiind Adriana Duma din Bacau. Din juriul concursului au facut parte Alexander Nuca (Agentia Fashion, Milano), Giani Portman (Agentia Nathalie, Paris), Alin Galatescu (analist de moda), Toni Dinca (One Models, Marius Saceleanu (organizator Miss World Romania), Oltin Dogaru (fotograf), Bianca Popp (designer) si Mircea Netea (fotograf).

Finalistele din Botosani, Iasi, Bacau, Bistrita, Ploiesti, Petrosani, Targu Jiu, Bucuresti si Craiova au defilat in colectiile designerilor: Lena Criveanu, Natalia Vasiliev, Adina Constantinescu, Bianca Popp, Sandra Chira, Rue de Trucs, Radu Vitelaru, Cristian Albu si Jolidon.  Cizmele Hunter au fost alese pentru Proba I a concursului, impreuna cu articolele de vestimentatie Rue des Trucs.

Produsele Hunter pot fi achizitionate direct de pe www.wellies.ro, www.myclosed.ro sau la magazinul People’s Fashion in AFI Cotroceni.

Go to Top