Hunter - colectia Rue des TrucsVineri, 10 Iunie 2011, brandul Hunter a defilat alaturi de colectia Rue des Trucs a designerilor Alina Buzila si Simona Semen in cadrul Festivalului de Moda Craiova Fashion. Brandul Hunter a fost prezent cu colectia toamna – iarna 2011, o colectie plina de eleganta, culoare si finete in detalii.

Rue des Trucs a fost una dintre cele mai apreciate colectii ale serii, impreuna cu cizmele Hunter, oferind o abordare noua a femeii moderne. Rochiile fluide si caftanele de bumbac, voal si vascoza au fost completate de cizmele care aduc o alura puternica, dar relaxanta de vacanta.

“Colectia Rue de Trucs a fost o surpriza foarte placuta, articolele create reprezentand imaginea femeii in ipostaza ei de fiinta delicata si sensibila. A fost interesant sa vedem cizmele Hunter combinate cu rochiile feminine si ne-a fost confirmat inca o data ca brandul Hunter este extraordinar prin potrivirea cu orice stil, chiar si cel gingas al rochiilor din voal si matase, dand oricarei tinute o nota de stil si originalitate”, a declarat Alin Galatescu, critic de teatru şi analist al fenomenului modei.

Festivalul de Moda Craiova Fashion gazduieste an de an finala New Models Contest Romania, castigatoarea desemnata pentru anul 201