window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Brasovul intra pe harta evenimentelor internationale TED cu prima conferinta TEDxBrasov

  • aaa_Advertising4U.ro-Platforma _de_Promovare_ONLINE

Pe 29 mai 2015, Brasovul intra pe harta evenimentelor internationale TED cu prima conferinta TEDx Brasov – ”What’s the point?”, care ii va introduce pe brasoveni in universul “ideilor ce merita impartasite” prin intermediul a 12 speakeri de exceptie.

TED (sau initialele de la Technology, Entertainment, Design) este o platforma de evenimente initiata in 1984 in Stalele Unite, care de-a lungul timpului a ajuns sa reuneasca unele din cele mai creative si influente personalitati ale timpurilor noastre. Participantii l-au numit „spa pentru creier” Audienta diversa – CEOs, oameni de stiinta, creatori, filantropi – este aproape la fel de extraordinara ca si lista vorbitorilor care i-a inclus pe Bill Clinton, Bill Gates, Jane Goodall, Frank Gehry, Paul Simon, Sir Richard Branson, Phillippe Starck si Bono.

Devenit un fenomen internaţional care acoperă aproape toate domeniile cunoaşterii şi eforturilor omeneşti, in spiritul ideilor care merita impartasite, TED a creat TEDx – platforma de evenimente locale, organizate independent care aduc impreuna oameni cu scopul de a impartasi idei intr-o experienta tip TED.

Vineri, 29 mai, incepand cu ora 17, la Conacul Heldsdorf din Halchiu – experienta TED va putea fi traita si de brasoveni, in cadrul conferintei TEDxBrasov, cu tema ”What’s the point?”. Tema aleasă pentru primul eveniment, se inspiră din cartea “The tipping point”. Cartea, scrisă în anul 2000 de Malcolm Gladwell, evidentiaza faptul că fiecare speaker dorește să arate prin exemple concrete, pe baza propriei experiențe, pe baza propriilor năzuințe, cum lucrurile mici, aparent fără însemnătate, pot provoca schimbări de proporții.

In fata pasionatilor in domeniu vor veni 12 vorbitori ale caror discursuri se structurează pe situații concrete din diferite domenii (educație, ecologie, agricultură, economie, istorie, artă, etc.), pe exemple reale absolut captivante care, evident, merită a fi împărtășite și care merită traduse cumva în oglindă… din realitate în formă narativă. Diversitatea acestora si a subiectelor abordate poate fi usor remarcata in lista celor 12: Ursu Alina – Race, Laura Popeea – Evolution, Christian Macedonschi – Urban Planning, Laurentiu Primo – Democracy, Dumitru Bortun – Technology, Bogdan Micu – Entrepreneurship, Andreea Gavriliu – Art, Andreea Moldovan – Medicine, Marcel Cremene – Intelligence, Cornelia Ghisoi – Food, Alexandru Benko – Agriculture, Stephane Combremont – Adventure.

Binecunoscutul George Buhnici – brasovean la origine, prezentator al emisiunii „I Like IT” va modera evenimentul, ghidându-i pe participanti printre ideile, discuțiile și poveștile prezentate in cele 3 ore de desfasurare ale TEDxBrașov. Conferinta va fi urmata de o seara de socializare cu speakerii, partenerii si echipa, accesibila posesorilor de bilete VIP.

Interesul brasovenilor pentru conferința TEDxBrasov a depășit așteptările echipei de organizare. Biletele de 3 categorii (Student – 30 lei, Regular 70 lei, VIP – 130 lei) au fost epuizate in mai putin de 3 ore, astfel încât în acest moment evenimentul este SOLD-OUT şi nu mai pot fi achiziționate bilete.  La aceasta editie locurile avute la dispozitie sunt limitate de catre franciza TED la un numar de 100 de participanti ce vor putea beneficia de aceasta experienta unica.

Evenimentul TEDxBrasov este organizat de o echipa de voluntari sub coordonarea Alchemy Trainings & Coaching si cu sprijinul Primariei Municipiului Brasov, AMB, ITMR, Crucea Rosie, Centrul de Copii si de Tineret Sf Sava, Boutique Events, TeaGarden, WPTUT.

Parteneri Gold ai evenimentului Allview, Aderro, Conacul Helsdorf.

Parteneri media: Impact Events, Adevarul, grupul Iubim Brasovul, Newsbv.ro si blogger oficial Robert Cadar – Romanticu.org.

Curator al evenimentului – Tibi Ruczui.

http://tedxbrasov.com/ / https://www.facebook.com/tedxbv

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top