British Council organizeaza workshopul de tehnici media REC @British / Bucuresti / 09-31 august 2010

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/arta / cultura / entertainment/British Council organizeaza workshopul de tehnici media REC @British / Bucuresti / 09-31 august 2010

In perioada 9 – 31 august, British Council Bucuresti organizeaza REC @British, un workshop de tehnici de filmare si montaj. Acesta se va desfasura sub forma unui curs intensiv a cate o ora si jumatate, de luni pana joi, intre orele 18:30 – 20:00. Workshopul va avea loc la sediul British Council din Calea Dorobantilor numarul 14, in biblioteca @British.

Acest proiect s-a nascut din dorinta British Council de a se implica activ in educatia si pregatirea tinerilor interesati de domeniul audio-video. Timp de o luna de zile, cei zece participanti vor avea ocazia sa invete tehnici de filmare si editare video, urmand ca, la final, fiecare sa foloseasca aceste cunostinte in realizarea proiectelor individuale sub forma unui film de 3 minute cu tema Inregistreaza viata britanica!

Pentru a participa la workshopul REC @British cei inscrisi trebuie sa aiba peste 18 ani si cunostinte minime de editare video, sau sa fie pasionati de acest domeniu. Participantii trebuie sa dispuna de echipamentele necesare (camera foto, video, laptop), precum si de multa rabdare si timp. Taxa de participare este 30 lei si se achita la inceputul cursului.
Oricine doreste sa se inscrie poate trimite un CV si o scurta scrisoare de motivatie la adresa contact@britishcouncil.ro, pana pe data de 3 august, mentionand in subiectul e-mailului REC @British. Persoanele selectate vor fi anuntate pana pe data de 6 august.

In ultimul timp, am observat un interes sporit in randul bucurestenilor pentru cinematografie, indeosebi pentru filmele de scurt metraj si de animatie. Cei care vin la proiectiile organizate de British Council si-au exprimat dorinta de a cunoaste si a experimenta acest domeniu, motiv pentru care am decis sa organizam acest workshop de tehnici de filmare si montaj, explica Sara Chirvasuta, Head Networks and Innovation, initiativa British Council.

Luise Georgiana Vuiu
Head Strategic Partnerships and Marketing
British Council Romania

T +40 (0)21 307 9600, +40 (0) 307 9621 | M +40 (0)724 288 881
E luise.vuiu@britishcouncil.ro
contact@britishcouncil.ro
http://www.britishcouncil.ro

Go to Top