Brutăriile PAUL îi întâmpină și anul acesta pe clienți cu o selecție de deserturi Noël, special pregătite pentru sărbătorile de iarnă. Cu arome încântătoare, specifice Crăciunului, specialitățile franțuzești în ediție limitată sunt ideale pentru mesele festive, înconjurate de cei dragi. Tradiționalul buche de Noël, renumitele charlotte framboise și delicioasele mini macarons vor aduce mai mult joie de vivre momentelor petrecute în familie.

Luna decembrie este o perioadă magică, destinată clipelor unice, de la împodobirea bradului, împachetarea cadourilor pentru familie și prieteni, până la pregătirea și aranjarea meselor festive. Brutăriile PAUL aduc mai multă savoare sărbătorilor de iarnă și propun o selecție de deserturi inspirate din atmosfera festivă, specifică Parisului. Tradiționalul buche de Noël, nelipsit pe mesele francezilor, este desertul care încântă simțurile prin arome unice de migdale, praline, ciocolată bavareză, coacăze negre sau fructul pasiunii. Toate aceste ingrediente sunt regăsite într-o colecție de torturi tematice, disponibilă în toate brutăriile PAUL: Bûche chocolat praline, Bûche passion chocolat, Bûche roulée chocolat și Bûche framboise cassis si Charlotte framboise

Cutiile cu mini macarons, decorate festiv, sunt ideale pentru a fi oferite cadou sau pentru a-i întâmpina pe cei dragi cu gustări dulci, specifice franțuzești. PAUL propune o selecție de mini macarons Noël, care se remarcă prin arome de sărbătoare, precum migdale, alune caramelizate, castane, caramel sărat și citrice.

Atmosfera de Crăciun este completată de aroma inconfundabilă a tortului Joyeux Noël, un desert sofisticat din biscuiți crocanți, ciocolată neagră, praline și migdale. Gustul rafinat franțuzesc este întregit de un decor magic, inspirat din peisajele de iarnă, în care brăduții cu glazură de ciocolată sunt ninși de zahărul alb perlat.

Gama de deserturi Noël este disponibilă în toate brutăriile PAUL din Bucureşti, Ploiești, Cluj, Constanţa, inclusiv în cele de tip chariot, până la data de 8 ianuarie 2019.

Despre PAUL

Cu o tradiție de peste 125 de ani, Paul definește arta brutăriei franțuzești, fiind renumit pentru rafinamentul și calitatea produselor sale servite zilnic în cele peste 500 de brutării deschise în întreaga lume.

Istoria Paul începe în 1889, cu o brutărie și patiserie franțuzească de familie. Produsele Paul transmit consumatorilor din întreaga lume acel „art de vivre” franțuzesc: gourmet și sofisticat, dar în același timp tradițional și atemporal. Alături de pasiunea pentru pâinea franțuzească, rețetele unice cu ingrediente atent selecționate sunt elementele care constituie identitatea mărcii Paul.

În România, lanțul de brutării Paul este prezent începând cu anul 2008 și deține, până în momentul de față, 17 brutării în 4 orașe. Acestea se găsesc în București (Dorobanți, Universitate, Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Piața Romană, Mall Promenada, Mega Mall, ParkLake), Ploiești (Ploiești Shopping City), Cluj-Napoca (Polus Center și Iulius Center) și Constanța (City Park Mall). În București există și locații de tip chariot amplasate în București Mall, S-Park, Bucharest One, Băneasa Shopping City și Sun Plaza.