Brutăriile Paul se extind cu o nouă locaţie, în Constanţa

Lanţul franţuzesc de brutării Paul continuă extinderea în România prin inaugurarea celei de-a 15-a unităţi, în oraşul Constanţa. Noua brutărie are o suprafaţă de 137 mp, este prevăzută cu 48 de locuri şi este amplasată la parterul mall-ului City Park, în aripa nouă – Intrarea Nord. În noua unitate Paul s-au investit aproximativ 450.000 de euro pentru amenajarea spaţiului în stilul caracteristic brandului şi pentru dotarea acestuia cu cele mai noi utilaje şi facilităţi.

„Constanţa este un oraş important din România, cu o istorie bogată, fiind un punct de conexiune între mai multe culturi şi tradiţii. De aceea, odată cu deschiderea noii brutării Paul, ne-am propus să aducem mai aproape de constănţeni o mică parte din aromele Parisului, promovând filosofia brandului și conceptul <<L’art de vivre à la française>>. În continuare, vom depune toate eforturile pentru a veni în întâmpinarea lor cu reţete franţuzeşti diversificate şi adaptate nevoilor de consum”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

În noua brutările Paul, 30 de angajaţi vor deservi zilnic clienţii şi vor aduna opiniile acestora cu scopul de a oferi cele mai bune servicii şi produse. În fiecare zi, clienții vor avea la dispoziţie o gamă diversificată de produse preparate după reţete tradiţionale franţuzeşti, pregătite sub conceptul „L’Art de vivre à la française”. Din meniu fac parte produse de viennoiserie, oferte pentru micul dejun, prânz, gustări uşoare, deserturi precum macarons, eclere, Moelleux aux Chocolat, Tartelettes şi alte delicii plus o gamă diversificată de pâini.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

În luna iunie clienţii Paul Constanța vor beneficia de 20% reducere la aproape toate produsele din meniu, excepţie fiind ofertele speciale.

Constanţa este cel de-al patrulea oraş din România în care Paul se extinde, după Bucureşti, Ploieşti şi Cluj-Napoca. Designul noii brutării păstrează elementele de identitate ale Paul, decorul fiind un mix al stilurilor franțuzești rustic şi chic, asemeni brutăriilor tradiţionale. Pentru mobilier s-au folosit materiale din lemn, iar ca notă de eleganţă şi distincţie este culoarea neagră caracteristică brandului.

Mai multe informaţii despre brutării, produse şi oferte găsiţi pe paginile de Facebook şi Instagram ale Paul România.

****

Despre Paul

Cu o tradiție de peste 125 de ani Paul defineşte arta brutăriei franțuzeşti, fiind renumit pentru rafinamentul şi calitatea produselor sale servite zilnic în cele peste 500 de brutării deschise în întreaga lume.

Istoria Paul începe în 1889, cu o brutărie şi patiserie franţuzească de familie. Produsele Paul transmit consumatorilor din întreaga lume acel „art de vivre” franţuzesc: gourmet şi sofisticat, dar în acelaşi timp tradiţional şi atemporal. Alături de pasiunea pentru pâinea franţuzească, reţetele unice cu ingrediente atent selecţionate sunt elementele care constituie identitatea mărcii Paul.

În România, lanțul de brutării Paul este prezent începând cu anul 2008 şi deține până în momentul de față 15 brutării în 4 oraşe. Acestea se găsesc în Bucureşti (Dorobanţi, la Universitate, în Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Piața Romană, Mall Promenada, Mega Mall), Ploieşti (Ploieşti Shopping City), Cluj (Polus Center) şi Constanţa (City Park Mall). În Bucureşti există şi locaţii de tip chariot amplasate în Bucureşti Mall, Plaza România, Băneasa Shopping City, Mega Mall şi Sun Plaza.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!