Grupul Financiar BT, alaturi de Google, Mazars si NN, face parte dintr-un proiect unic pe piata de capital, Made in Romania – liga celor 15 companii pentru cresterea economiei romanesti, lansat in 6 februarie a.c. de Bursa de Valori Bucuresti.

Detalii:

  • Made in Romania si-a propus sa identifice si sa sustina viitoarele motoare ale economiei locale sau regionale printr-un program de indrumare care va avea loc in perioada aprilie – noiembrie a.c.
  • Bursa de Valori Bucuresti si partenerii proiectului vor ghida 15 companii prin training-uri, workshop-uri, oportunitati de dezvoltare a afacerilor, pentru a impulsiona cresterea organica a acestora. Training-urile oferite vor cuprinde mai multe arii de interes pentru orice companie in crestere, printre care: branding, marketing si tehnici de vanzare, dezvoltarea de produse, consultanta in management, alternative de finantare, raportare financiara, relatia cu investitorii, procesul de listare la bursa etc.
  • Programul cuprinde urmatoarele etape:
  1.  www.bvbleague.ro.
  1.  Bucharest Entrepreneurship Forum, organizat de Bursa de Valori Bucuresti. Un numar de 14 companii vor fi selectate de un Juriu special format din 10 experti de top ai pietei, printre care investitori institutionali, business angels si antreprenori, precum si profesionisti din mediul de afaceri. Juriul se va intruni intr-o sesiune speciala in data de 9 martie la Bucuresti pentru desemnarea finalistilor. Cea de-a 15-a companie va fi votata de public in perioada 23 februarie – 11 martie.

Reprezentantii Grupului Financiar BT in juriu si in Comitetul de Nominalizare sunt: Radu Hanga, Director Executiv Strategie-Coordonare Grup BT si Dan Rusu, Analist Senior. 

 Declaratii:

  • Radu Hanga, Director Executiv Strategie – Coordonare Grup BT: „BT a ales sa incurajeze initiativa BVB implicandu-se in proiectul Made in Romania. Suntem increzatori ca acest proiect respecta principiile noastre de sustinere a companiilor inovatoare din Romania. Sustinerea antreprenorilor romani, in contextul economic actual, reprezinta cheia pentru siguranta si stabilitatea economiei viitorului”.
  • Ludwik Sobolewski, Director General, Bursa de Valori Bucuresti: Made in Romania, ca reprezentare exceptionala a antreprenoriatului romanesc, si Bursa de Valori Bucuresti sunt doua entitati care se potrivesc. In acelasi timp, Made in Romania este un concept original care, impreuna cu povestea de crestere a pietei bursiere romanesti, cu platforma AeRO, vasta campanie de educatie financiara si progresele ample in vederea modernizarii ecosistemului de investitii, marcheaza noua fata a Romaniei”.

Sustinatorii oficiali ai proiectului sunt Entrepreneurship Academy, Inoveo, fundatia Romanian Business Leaders si portalul start-up.ro.

Advertising4U.ro Platforma de Promovare ONLINE Comunicate de Presa