window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');
  • BT Leasing finanteaza proiecte de eficienta energetica si energie regenerabila destinate IMM-urilor

BT Leasing finanteaza proiecte de eficienta energetica si energie regenerabila destinate IMM-urilor

BT Leasing, companie a Grupului Financiar Banca Transilvania, sustine proiecte de eficienta energetica si energie regenerabila destinate IMM-urilor, printr-o linie de finantare dezvoltata de Uniunea Europeana si de Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare. Facilitatea face parte din Programul RoSEFF (Facilitatea de Finantare pentru Energie Durabila), destinat IMM-urilor din tara, pentru folosirea mai eficienta a energiei. BT Leasing este prima companie de profil din Romania inclusa in acest program.

Clientii care primesc aceste finantari beneficiaza, de asemenea, de urmatoarele: consultanta tehnica si financiara gratuita, acordare rapida si un grant UE intre 10 si 15% din valoarea finantarii, in functie de parametrii proiectului. Grant-ul aduce IMM-urilor o reducere semnificativa a cheltuielilor operationale.

Titus Nicoara, Director General al BT Leasing, declara: „Datorita beneficiilor pe care le aduce in contextul economic actual, este o solutie foarte buna de finantare pentru clientii nostri. Cunoastem provocarile cu care se confrunta antreprenorii locali si consideram ca este o  oportunitate de reducere a cheltuielilor si de crestere a competitivitatii, iar grant-ul UE, de pana la 15% din finantarea accesata, este un stimulent important”.

BT Leasing sprijina astfel investitiile clientilor IMM in domenii precum: agricultura, prelucrarea metalelor, injectia maselor plastice, prelucrarea lemnului, industria tipografica, sectorul hotelier si agro-alimentar.

2015-04-23T13:04:20+03:0023 aprilie 2015|Categories: Stiri de BUSINESS|Tags: , , , |
Go to Top