window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

BTS Global Tournament in Romania prin VON Consulting

Joi, 27 mai, VON Consulting a lansat in Romania BTS Global Tournament, competitie mondiala de strategie de afaceri si in acelasi timp un program inovativ de e-learning. Evenimentul a avut loc la Bucharest Hubb.

BTS Global Tournament se adreseaza companiilor ce doresc sa pregateasca un nou nivel de management si sa le dezvolte angajatilor perspicacitatea in afaceri.

Prin participarea la competitie echipele invata sa gestioneze o afacere intr-un mediu virtual, lipsit de riscuri, isi dezvolta cunostintele in marketing, financiare si de strategie. Totul se desfasoara pe parcursul a 4 ani fiscali virtuali presarati cu dinamism din partea pietei, competitivitate si este un bun team building pentru membrii echipelor participante.

Avantajele programului sunt perioada de desfasurare de numai 10 saptamani, suportul pe care fiecare echipa il primeste prin echipa de facilitatori, programul flexibil de invatare prin practica si posibilitatea de a putea observa rezultatelor deciziilor strategice luate intr-un timp foarte scurt.

La turneu participa anual 900 de echipe din intreaga lume care trec prin mai multe etape eliminatorii similar campionatelor de fotbal. Primele 3 echipe clasate primesc ca premiu o excursie pentru ceremonia de premiere, in 2009 aceasta a avut loc la Cannes.

Urmatoarea etapa a turneului incepe in septembrie 2010, exista insa posibilitatea de a organiza un turneu intern daca se inscriu mai mult de 3 echipe din cadrul aceleiasi companii.

Mai multe detalii despre programe si referinte puteti afla consultand:
http://vonconsulting.ro/bts-tournaments/

VON Consulting, companie cu capital majoritar romanesc, activeaza pe piata din Romania din anul 2003. Prin birourile din Bucuresti, Iasi si Brasov desfasoara activitati in recrutarea de specialisti si middle-management, training si consultanta HR precum si consultanta in scrierea de proiecte pe fonduri structurale.

Pentru informatii suplimentare despre pachetul complet de servicii VON Consulting puteti utiliza urmatoarele date de contact:

Bucuresti: +40 72 615 2031
Brasov: +40 72 985 7122
Iasi:+40 72 832 8169
office@vonconsulting.ro
www.vonconsulting.ro
cristina.dumitru@vonconsulting.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top