Cea de-a patra editie a Bucharest Food Festival isi va deschide portile in perioada 24-26 septembrie 2010, in Parcul Tineretului. Evenimentul de cultura gastronomica este organizat de More Events si Next Level Events in parteneriat cu Primaria Capitalei si Biroul pentru Integrare Europeana al Romaniei de la Bruxelles. Festivalul isi propune sa promoveze zestrea gastronomica a Uniunii Europene sub motto-ul Unitate prin diversitate.

Vizitatorii interesati de gastronomia europeana pot participa in cele 3 zile ale evenimentului la demonstratii de arta culinara, degustari si prezentari de mancaruri si vor putea cumpara si consuma unele dintre cele mai bune produse gastronomice din Uniunea Europeana. In cadrul evenimentului vor avea loc demonstratii culinare sustinute de Horia Virlan, gazda emisiunii Cireasa de pe tort, Chef Cezar, bucatarul sef de la hotelul Continental Bucuresti, primul bucatar roman ce a obtinut titlul de Matre de Rotisseur si Antonio Passarelli, bucatarul sef al emisiunii Danut SRL, care, impreuna cu revista Good Food va aduce copiii in bucatarie pentru a le impartasi din experinta sa.
Unul dintre produsele vedeta ale acestei editii a Bucharest Food Festival este inghetata cu trufe si parmezan. Este o reteta originala de inghetata pe care organizatorii o realizeaza impreuna cu specialistii Truffoir.
Accesul la Bucharest Food Festival va fi pentru prima data gratuit, gratie parteneriatului incheiat de organizatori cu Primaria Capitalei, numarul asteptat de vizitatori fiind de peste 60. 000. Deschiderea evenimentului este programata pentru vineri 24 septembrie, ora 13.00 si inchiderea pentru duminica 26 septembrie, ora 20.00. Intrarea se face dinspre partea cu statia de metrou Tineretului.
Deschiderea va fi marcata de realizarea unui sandwich european, cu o lungime de 27 de metri lungime, ce va reuni produse din: Franta, Spania, Portugalia, Germania, Ungaria, Grecia, Olanda, Italia, Romania. Produsul va fi oferit gratuit publicului prezent.

Tel: 0726 363 130
office@nextlevelevents.ro
http://www.bucharestfoodfestival.ro

Go to Top