window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Bucharest Music Film Festival – amanat pentru sfarsitul lunii iunie / Bucuresti / 24 iunie – 02 iulie 2011

Bucharest Music Film FestivalArCuB – Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti anunta modificarea perioadei de desfasurare a evenimentului BUCHAREST MUSIC FILM FESTIVAL din cauza prognozei meteo care se anunta nefavorabila. Intalnirea cu acordurile muzicii clasice, cu dansul si cu operele celebre va avea loc intre 24 iunie si 2 iulie, in Piata George Enescu”.

Recitaluri, concerte, filme si o tombola cu premii speciale

Timp de noua zile parcarea din vecinatatea Ateneului Roman va fi transformata intr-o oaza de liniste si rafinament in mijlocul orasului, acelasi spatiu agreabil cu verdeata, flori si terase elegante, oferite iubitorilor muzicii clasice de toate varstele. Atmosfera placuta este completata de standuri cu suveniruri si un loc de joaca pentru copii, unde acestia vor putea explora in voie Corabia Piratilor. Ringul de dans va fi gazda unor demonstratii ale dansatorilor profesionisti. In fiecare seara, de la orele 21.00, publicul va putea viziona proiectii ale unor importante concerte si opere filmate pe marile scene lirice ale lumii. Aceasta editie, care aniverseaza cei 15 ani de activitate ai ArCuB, aduce multe surprize celor care vor participa la tombola organizata.

Festivalul cuprinde concerte si recitaluri, sutinute de: Horia Maxim, Filarmonica Oltenia din Craiova, Cvartetul Artmusik, Trio Veritas, Laura Pauna, Grupul Vocal Acapella, Toma Popovici, Horia Mihail, Camerata Regala, Orchestra Sinfonia Bucuresti.

In deschiderea evenimentului este invitata Orchestra Nationala Radio, dirijor – Tiberiu Soare, cu un program liric ce cuprinde creatii ale compozitorilor Johann si Joseph Strauss, Ceaikovski, Puccini, Bizet, Rossini.

Spatiul este deschis publicului intre 11.00 si 23.00 in fiecare zi a manifestarii iar accesul este gratuit. Programul artistic este disponibil pe site-ul www.arcub.ro si pe pagina www.facebook.com/ArCuB.

Scurt istoric al evenimentului

Festivalul a inceput in 2006, ca un parteneriat cu Primaria Vienei, sub denumirea de MozartFest. Dupa succesul avut atunci, s-a dorit continuarea acestei colaborari, care sa aduca la Bucuresti atmosfera gradinilor vieneze si muzica de cea mai buna calitate, iar festivalului i s-a spus Vienna Music Film Festival. Manifestarea a devenit traditionala si din 2009 organizator este Primaria Municipiului Bucuresti prin ArCuB; de aceea evenimentul a capatat numele de Bucharest Music Film Festival.

Va asteptam alaturi de noi, sa va bucurati de muzica clasica in aer liber!

Persoana de contact:

Madalina Negrea – 0728 100 209

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top