window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');


In perioada 16 – 19 septembrie 2010, scoala de tango argentinian „TangoBrujo” organizeaza weekendul de tango argentinian Bucharest Tango Fantasia editia a II-a, eveniment ce ii are ca invitati speciali pentru a doua oara in Romania, pe marii maestri de tango din Buenos Aires, Javier RODRIGUEZ si Andrea MISSE, unul dintre cele mai bine cotate cupluri de tango autentic argentinian din lume.

Eveniment organizat sub auspiciile Ambasadei Republicii Argentina in Romania, avand ca parteneri agentia de turism Vola.ro, hotelul Intercontinental, Palatul Ghika, Old School Club, Clubul La Scena si JCC Bucuresti – Centrul Comunitar Evreiesc, Bucharest Tango Fantasia editia a II-a cuprinde o serie de workshopuri intensive si interesante de tango argentinian cu cei doi maestri din Argentina, in timpul zilelor de 16, 17, 18 si 19 septembrie, si patru petreceri de tango argentinian (milongas) in cadrul carora vor avea loc concerte de muzica live de tango argentinian sustinute de Alexandru Nuca (chitara) si Ioana Ernea (voce), iar maestri vor sustine dansuri demonstrative, ca parte a turneului mondial al acestora, in cateva locatii elegante si fermecatoare din centrul Bucurestiului, in timpul noptilor de 16, 17, 18 si 19 septembrie.

Dupa evenimentele trecute si anume, Tango Fantasia editia I cu aceiasi maestri invitati (11-13 Septembrie 2009), Tango Emocion cu maestri invitati Ezequiel Paludi si Geraldin Rojas (8-10 mai 2009), festivalul de tango Winter Tango Fairytale (28 Noiembrie 1 Decembrie 2008), ce a avut ca invitati speciali alte doua cupluri de maestrii internationali de tango, Zilele Tangoului Argentinian (13 14 Decembrie 2008), ce a adus omagiu unor nume mari ale muzicii de tango argentinian, Carlos Gardel si Julio de Caro, cat si Seri de Tango la Carturesti (18 si 21 Februarie 2009), prin Bucharest Tango Fantasia editia a II-a, organizatorii isi propun din nou sa aduca in fata publicului cunoscator inca un fragment din farmecul tangoului argentinian, iar celui necunoscator oportunitatea de a descoperi acest fascinant dans si muzica seducatoare de tango.

Evenimentul Bucharest Tango Fantasia editia a II-a prilejuieste necunoscatorilor de tango intalnirea cu tangoul argentinian, prin petrecerile de tango milongas, din noptile de 16, 17, 18 si 19 septembrie.

Programul petrecerilor de tango din cadrul Bucharest Tango Fantasia editia a II-a este urmatorul:

Joi, 16 Septembrie 2010
22.00 – 01.30 Milonguita La Bruja
23.30 – 00.00 Concert live de tango cu Alexandru Nuca (chitara) si Ioana Ernea (voce) – partea I
Locatie: Old School Club, Calea Plevnei Nr. 61
Petrecerea de tango/ milonga este destinata atat necunoscatorilor cat si cunoscatorilor tangoului argentinian

Vineri, 17 Septembrie 2010
22.30 – 04.00 Milonga de bienvenido cu Javier Rodriguez & Andrea Misse.
23.30 – 00.00 Concert live de tango cu Alexandru Nuca (chitara) si Ioana Ernea (voce) – partea a II-a & Dans de introducere al maestrilor
Locatie: Palatul Ghika, Str. Doamna Ghica, nr.5

Petrecerea de tango/ milonga este destinata atat necunoscatorilor cat si cunoscatorilor tangoului argentinian

Sambata, 18 Septembrie 2010
22.00 – 04.00 Grand Milonga Fantasia cu demonstratia maestrilor Javier Rodriguez & Andrea Misse
Locatie: JCC – Centrul Comunitar Evreiesc, Str. Popa Soare, nr. 18

Petrecerea de tango/ milonga este destinata atat necunoscatorilor cat si cunoscatorilor tangoului argentinian

Duminica, 19 Septembrie 2010
20.30 – 01.30 Milonguita de despedida Milonguita de ramas bun
Locatie: La Scena, Calea Calarasi Nr. 55

*Milonga este un eveniment social, este petrecerea de tango care reuneste oameni din toate domeniile de activitate, iubitori de muzica de calitate, dans si atmosfera calda a unei seri in care se pot bucura de savurarea unui vin bun, in acorduri de muzica de tango, de frumusetea unui dans sau de primii pasi de tango dansati dupa cea dintai lectie de tango argentinian, fiind adresat atat necunoscatorilor, cat si cunoscatorilor genului.

***

Javier RODRIGUEZ si Andrea MISSE
Javier si Andrea sunt printre cei mai celebri si straluciti maestri de tango argentinian ai noii generatii de dansatori de tango clasic, din intreaga lume.
Recunoscuti pentru eleganta deosebita a stilului lor, Javier si Andrea interpreteaza inedit tango-ul argentinian de mai bine de zece ani, atat ca minunati performeri, cat si ca profesori experimentati, la festivalurile internationale de tango argentinian din Europa, America de Nord, Asia, Australia si restul lumii.
Printre festivalurile de tango de renume mondial la care participa anual Javier si Andrea, se numara: Festivalul de Tango de la Torino, Firenze, Roma, Venezia, Bologna, Festivalul Couleurs du Tango de Paris, Festivalul International de Tango din Taipei, din Seoul, Singapore, Hong Kong, Taiwan, Festivalurile Internationale Tangocamp Greece, Italy, Sweden, Germany, World Tango Festivals din Buenos Aires si altele.

Impreuna, Javier si Andrea impartasesc cu generozitate iubitorilor de muzica si dans din intreaga lume, pasiunea si dragostea lor pentru tango argentinian si sunt o sursa permanenta de inspiratie pentru cei ce deja au descoperit frumusetea tango-ului si il danseaza in mod obisnuit.

Fara indoiala, unul dintre cele mai remarcabile cupluri de tango argentinian alaturi de care putem pasi spre tainele tangoului!
www.youtube.com

***
Infiintata in primavara anului 2007, scoala Tango Brujo este o usa deschisa pentru cei ce doresc sa patrunda in lumea tangoului autentic argentinian. In afara pasilor de dans, cei ce ii urmeaza cursurile pot gasi aici, intr-o atmosfera placuta si destinsa, o frantura din istoria si traditia strazilor din Buenos Aires.

Parteneri ai evenimentului: Vola.ro, Intercontinental Hotel, Palatul Ghika, Old School Club, Clubul La Scena si JCC Bucuresti – Centrul Comunitar Evreiesc.

Laura Iaru
Tango Brujo
Email: laura@esquinadetango.org
Tel: 0729805901
Web: www.tangobrujo.ro
contact@esquinadetango.org
http://www.tangobrujo.ro

Go to Top