window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Buchete mireasa deosebite la Targul Ghidul Miresei

Buchete mireasa deosebite la Targul Ghidul MireseiFloraria „Altfel – Flori si design floral” anunta participarea in perioada 25-27 Mai 2012 la Targul Ghidul Miresei organizat la Romexpo. Cu acest prilej vom expune mai multe tipuri de aranjamente florale de nunta si buchete de mireasa si vom oferi consiliere celor interesati pentru a-i ghida in alegerea florilor de nunta.

Credem că florile au puterea de a încânta oamenii și de menține proaspătă amintirea momentelor speciale din viața dumneavoastră. La Florăria Altfel fiecare compoziție este unică. Ea vi se potrivește și va exprima mai bine decat orice alt mesaj emoțiile dumneavoastră cele mai profunde. Va invitam sa descoperiti catalogul nostru de buchete mireasa si sa apreciati calitatea produselor pe care le oferim.

Nuntile sunt evenimentele noastre favorite. Ocazia de a decora floral o nunta ne entuziasmeaza si abia asteptam sa auzim ce planuri aveti! Va asteptam in Cupola Romexpo, la parter, sa ne vizitati si sa ne spuneti ce aveti in minte. Chiar daca optati pentru un stil rustic sau modern, o ambianta intima sau de amploare, va veti bucura de simtul artistic si de nota de originalitate pe care aranjamentele florale “Altfel” o dau nuntii dumneavoastra. Ne vom folosi abilitatea tehnica, talentul si experienta pentru a ne asigura ca florile de nunta vor fi perfecte.

Pentru detalii suplimentare, va rugam sa contactati:

Gabriela Anghel

Web: www.florarieonline-altfel.ro

E-mail: contact@floraria-altfel.ro

Tel: 0733 566 030

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top