Bucuresti, 1 septembrie 2011 – Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec si Primaria Sectorului 4, alaturi de partenerul Bosch, ii invita pe bucuresteni sa scape de echipamentele electrice si electronice vechi sau defecte, in ultimul weekend al proiectului-pilot demarat in luna iunie.

In cadrul ultimei actiuni de colectare din campania derulata in Bucuresti, locuitorii sunt asteptati sa depuna DEEE in cele doua puncte de colectare fixe, din zonele Tineretului – Sincai (mai exact, in parcarea Mega Image) si Metrou Timpuri Noi.

Rezultatele preliminare ale actiunii derulate in parteneriat cu Primaria Sectorului 4 arata implicarea de care au dat dovada cetatenii si necesitatea recurentei unor astfel de actiuni.

Astfel, doar in primele noua weekenduri au fost colectate peste 9 tone DEEE, dintre care peste 4.000 de kilograme au fost aduse de cetateni in cea de-a doua luna de campanie.

Inainte de ultima actiune, cantitatea totala de DEEE de care s-au debarasat locuitorii Sectorului 4 se ridica la peste 14 tone. Pana acum, mai mult de 1000 de cetateni au depus deseuri la punctele de colectare fixe sau la echipajele mobile.