window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Bucuresti – Cartier de Vara, la finalul celei de-a treia editie

Bucuresti – Cartier de VaraTimp de opt weekend-uri consecutive, evenimentul Bucuresti – Cartier de Vara a oferit bucurestenilor spectacole de calitatepe scenele special amenajatein Parcurile Lumea Copiilor, Sebastian, Moghioros, Herastrau si Cismigiu.

In cele 16 zile de program, au fost prezentate 98 de reprezentatii de teatru, muzica si magiein cele 5 parcuri din Capitala. Un adevarat maraton de spectacole oferit publicului iubitor de cultura.

Pentru cei mici, spectacolele au fost prezentate atat de actorii de la Teatrul Ion Creanga, Excelsior, precum si de cei de la Teatrul de Magie, Opera Comica pentru Copii, Pur Anima, Arleking, Mezzetino, Muschetarii, Trupa din palarie, Pif Paf, Hodoronktronk’s World, Curcubeul Vesel, Adetino.

Spectacolele de seara au fostsustinute deactorii Teatrelor Metropolis, Mic, Nottara, Comedie, Masca, Evreiesc. Tinerii actori de la Improvisneyland au oferit spectacole de teatru de improvizatie, iar CreArT a adus pe scenele din parcuriansambluri de muzica populara. Teatrul Odeon a oferit concertul Formatiei Allegria iar Asociatia Culturala Open Art a prezentat publicului un spectacol de teatru.  Au urcat de scena solistii vocali Bogdan Ionita si solista de muzica populara Elena Soare. De asemenea, artistul Silviu Biris a cantat alaturi de Taraful Bucuresti si a dansat step alaturi de Ramona Cutina in spectacolul Rendez-vous la Moghioros.

ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti multumeste tuturor partenerilor pentru sprijinul acordat in realizarea acestui eveniment. Evenimentul a fost organizat la initiativa Comisiei pentru Invatamant, Cultura, Culte si Sport a  Consiliului General al Municipiului Bucuresti, de catre Primaria Municipiului Bucuresti prin ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale si Directia Cultura, Invatamant, Turism, in parteneriat cu Primaria Sectorului 4, Primaria Sectorului 5, Primaria Sectorului 6 Centrul Cultural European, A.L.P.A.B. si R.A.T.B.

Parteneri media: Radio Romania Cultural, Bucuresti FM, 24-FUN, Catavencii, Dilema Veche, Ring, Zoom TV.

Parteneri media online: Port.ro, iConcert.ro, apropo.ro, metropotam.ro, 4arte.ro, paspartu, youmago.ro, hipmag.ro, goingout.ro, urbo.ro, modernism.ro, diseara.ro, Glamour, herastrauparc.ro.

Persoane de contact:

Madalina Negrea                                                                                      Anamaria Antoci

PR Manager                                                                                                 0721 769 303

0728 100 209

Go to Top