window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

BUCURESTI 14-15 Mai & 28-29 Mai, 11-12 Iunie & 19 Iunie 2010 MANAGEMENT DE PROIECT acreditat CNFPA, curs prezentat de EXELO, partenerul in Romania al Global Knowledge

Invata tehnicile de management de proiect si cele mai bune practici in domeniu in cadrul versiunii actualizate a cursului Management de Proiect al Global Knowledge, castigatorul premiului Produsul Anului in 2006, premiu acordat de PMI.

Cursul te va invata cum sa conduci cu succes toate fazele unui proiect, insusindu-ti cadrul de project management, cu initiere, planificare, executie, control si inchidere formala. Vei lucra individual si in grup apeland la instrumente si tehnici practice pentru scrierea obiectivelor, coordonarea analizei grupurilor de interese, dezvoltarea unei structuri detaliate de activitati si un plan de management de risc pentru studiul de caz studiat. Vei practica utilizand tehnici de estimare, analiza dependentelor si retele de activitati.

Tematica cursului cuprinde 3 sesiuni de instruire a cate 2 zile, studii de caz si exercitii, curs care are ca scop deprinderea celor mai bune practici in management de proiect, dezvoltarea abilitatilor lucrand mai mult de 75% din durata cursului asupra unui proiect – de la initiere la inchidere.
Participantii vor alege un proiect si vor experimenta aplicarea tehnicilor prezentate prin intermediul unor teme de casa in cadrul carora vor putea utiliza template-urile oferite ca model in suportul de curs. Detalii privind curricula de curs pe www.exelo.ro.

Beneficiile participarii la curs:
Identificarea ciclului de viata al managementului de proiect
Intelegerea ariile de cunostinte ale managementului de proiect
Deprinderea cunostintelor necesare in construirea unui document de analiza (business case) pentru initierea proiectului
Definirea continutului proiectului si asteptarile grupurilor de interese
Definirea rolurilor si responsabilitatilor pentru grupurile de interes asociate proiectului
Invatarea modului in care sa construiti un WBS pentru proiect si un grafic de lucru
Cum sa va asigurati de suportul echipei si sponsorului
Cum sa identificati, analizati, cuantificati, reduceti si manageruiti riscurile
Crearea planurile de management de proiect pentru calitate, comunicare, resurse si management al grupurilor de interese
Conducerea schimbarii pe proiect prin intermediul unor procese formale de control al schimbarilor
Cum sa inchideti proiectul.

Cui se adreseaza?
Manageri de proiect, coordonatori sau analisti de proiect, sefi de echipa, manageri de produs sau de programe, membrii ai echipei de proiect, stakeholderi, senior manageri si persoane care vor sa deprinda arta managementului de proiect.

Perioada: 14-15 Mai, 28-29 Mai, 11-12 Iunie si 19 Iunie 2010, orele 9.00 17.00
Locatie: Hotel Caro, Bucuresti
Durata curs: 6 zile + examen CNFPA
Taxa de participare*: 690 euro/participant + TVA si include suportul de curs**, participarea la curs si pauzele de cafea, pranz. Pentru inregistrare accesati www.exelo.ro.
*) Nu urmati acest curs daca ati participat la cursul Management de proiect pentru IT;
**) Suportul de curs cuprinde urmatoarele: manual cursant aprox. 200 de pagini, manual studii de caz si exercitii, Manualul Gower de Management de Proiect 750 de pagini si peste 70 de templates utile in activitatea unui Manager de Proiect, in format electronic.

Trainer: Raluca Cimpea, MBA, cu o experienta de peste 15 ani in managementul proiectelor (5 ani in proiecte cu finantare europeana: BEI, BDCE, WB, BERD) si peste 9 ani in domeniul educatiei pentru adulti, senior consultant in proiecte PODCA, trainer acreditat Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii, trainer certificat Global Knowledge – www.linkedin.com

Informatii suplimentare la tel: 0729.700.768 / 0722.235.669 / Fax: 021 330.18.73 / www.exelo.ro

Prezentare EXELO
EXELO este partener Global Knowledge in Romania. Global Knowledge LLC este unul dintre cei mai importanti jucatori mondiali in domeniul formarii profesionale, instruind anual peste 300.000 de persoane la nivel international. Compania este prezenta in 25 de tari pe 5 continente, in Europa detine 40 de centre de formare in 12 tari.
contact@exelo.ro

2013-12-02T20:12:19+02:0029 aprilie 2010|Categories: arta / cultura / entertainment, COMUNICATE DE PRESA|

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top