Începând cu 2 octombrie 2018, București Mall-Vitan, în parteneriat cu Elle Decoration pune la dispoziția designerilor de interior români un spațiu gratuit, unde își vor putea face cunoscute creațiile. Vizitatorii vor putea descoperi și achiziționa tot ce este mai bun în materie de design de produs autohton. Pop-up store-ul se află în zona Lounge, la parter.

În perioada 2 – 22 octombrie 2018, Elle Decoration Designers Boutique va găzdui colecția designerului Mihnea Vlad Gheorghiu, artistul a cărui viziune ridică prelucrarea lemnului la rang de artă.

Mihnea Gheorghiu este fondator al atelierului „Woodyo – Creative Wood Engineering” și totodată partener al companiei Bucin Mob – producător de produse din lemn, prezent pe piață din 1993. Creația lor, o colecție de 28 de piese de mobilier de design Bucin Mob Design Collection – Solid Wood Furniture, a fost prezentă la cele mai importante târguri internaționale: IMM Cologne, iSalone Milano, Maison et Objets Paris și ICFF New York.

Printre produsele de mobilă care vor fi disponibile în cadrul Elle Decoration Designers Boutique se numără Masa extensibilă Vibra și Masa de cafea Stub Coffe Tablem.

București Mall-Vitan susține în mod constant inițiativele creatorilor români. Timp de șapte luni, în perioada martie – septembrie 2018, centrul comercial a găzduit gratuit colecțiile designerilor români de fashion. Kinga Varga, Venera Arapu, Framboise, Pineberry, sunt doar câțiva din designerii captivanți pe care centrul comercial i-a găzduit.

Mai multe informații puteți găsi pe site-ul https://bucurestimall.ro/ sau pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/events/250646902263362/ .

Despre București Mall – Vitan

București Mall-Vitan este primul centru comercial modern din România, deschis în septembrie 1999. Încă de la lansare, el a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment.

Centrul comercial a trecut printr-un amplu proces de renovare și modernizare, prin care și-a reconfigurat spațiile și a implementat un design atractiv și modern, pentru a rămâne una dintre destinațiile de shopping preferate ale bucureștenilor. București Mall – Vitan își surprinde în continuare clientele fashioniste printr-un mix de branduri: unele consacrate, altele, în ton cu ultimele tendințe, la care se adaugă cele care pot fi găsite în mod exclusiv în acest centru comercial.

În ceea ce privește noile branduri din București Mall-Vitan, printre acestea se numără cel mai mare MANGO din Europa de Est, un flagship Douglas, al doilea de acest gen și cel mai mare magazin al rețelei din țară, primul magazin de tipul department store din lanțul Meli Melo și Aperto, un restaurant italian unic în România, dotat cu cinci bucătării, fiecare cu specificul ei (pizza, grill, pasta, pasta fresca și gelato).  În centrul comercial poate fi frecventat un club World Class România, care pune la dispoziție  35 de clase de grup fitness pe săptămână și programe personalizate cu aproximativ 20 de antrenori personali. Totodată, mall-ul găzduiește cafenele moderne, magazine elegante, o zonă de food court pentru toate gusturile și un cinematograf. Hollywood Multiplex continuă să ofere clienților experiențe în premieră, așa cum a făcut-o de la înființarea sa, în 2000, în 10 săli moderne și echipate cu cea mai nouă tehnologie.

De asemenea, evenimentele organizate periodic în mall atrag de la fashioniste până la cinefili și familii cu copii, cu promisiunea că toți vor trăi experiența completă de shopping, distracție și socializare.