Bursa de Valori Bucuresti – Comunicat de Presa

  • Advertising4U.ro Platforma de Promovare ONLINE

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) impreuna cu Ministerul Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala (MCSI) are placerea sa anunte lansarea unei noi serii de workshop-uri dedicate companiilor din sectorul IT&C. Progamul “BVB pentru IT&C” este un rezultat al eforturilor comune desfasurate de Bursa de Valori Bucuresti si Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, in urma semnarii unui protocol de cooperare, dedicat sprijinirii IMM-urilor din sectorul TIC, la inceputul acestui an.

Proiectul “BVB pentru IT&C” prevede organizarea a sase ateliere de lucru in perioada 30 august – 4 octombrie, la Bucuresti (30.08, 04.10), Brasov (06.09), Cluj-Napoca (13.09), Timisoara (20.09) si Iasi (27.09). In cadrul atelierelor, participantii vor afla despre oportunitatile disponibile pe pietele de capital pentru companiile care sunt in cautarea de capital, precum si evaluarea de piata. Mai mult decat atat, prin intermediul acestui proiect, Bursa de Valori Bucuresti va facilita accesul investitorilor potentiali interesati de actiunile sau obligatiuni emise de catre societatile de pe AeRO sau de pe piata principala. Mai mult decat atat, toate societatile inregistrate vor beneficia de o consultanta initiala gratuita, care urmeaza sa fie realizata de catre BVB si de intermediari.

“Statisticile arata ca in Romania exista la ora actuala 70.000 de freelanceri in IT&C, in timp ce la nivel global, numarul liber profesionistilor IT a ajuns la 14 milioane. Acesta este singurul domeniu in care nu exista si nici nu vor exista someri. Romania are un potential genetic extraordinar de a dezvolta start-up-uri in domeniul digital. Trebuie doar sa-i descoperim pe cei care au idei si sa-i ajutam sa-si puna pe picioare o afacere in domeniul IT&C, facilitandu-le intalnirea cu potentiali investitori. Inovatia, cultura financiara si spiritul antreprenorial vor crea ecosistemul high tech, care va marca dezvoltarea Romaniei in urmatoarea perioada. Va astept sa va inscrieti in numar cat mai mare la cele sase workshop-uri pe care le vom organiza impreuna cu BVB”, a spus Marius Bostan, Ministrul Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

„Invitam toate companiile dinamice si cu o viteza de crestere accelerata sa se alature acestui proiect si sa participe la aceste workshop-uri speciale. Antreprenorii vor afla modul in care isi pot finanta si dezvolta afacerile prin intermediul pietei de capital, dar, de asemenea, vor acumula noi competente si pot gasi investitori interesati de compania lor”, a spus Lucian Anghel, Presedinte al Consiliului de Administratie al Bursei de Valori Bucuresti.

„Noi lansam aceasta initiativa deoarece piata de capital devine tot mai complexa, oferind investitorilor tot mai multe oportunitati – de la castigarea unor venituri impresionante din dividendele companiilor listate la BVB, pana la a investi in companiile cu mare potential de crestere din sectorul IT&C. Proiectul lansat acum, impreuna cu Ministerul, este o prefigurare, de asemenea, o unei noi linii de activitati a Bursei de Valori Bucuresti legate de investitii pe piata de capital: Fluent in IPO-uri” a declarat Ludwik Sobolewski, CEO al Bursei de Valori Bucuresti.

Participarea la atelierele de lucru este gratuita. Companiile isi pot rezerva un loc chiar incepand de astazi, prin sectiunea dedicata a site-ului Bursei de Valori Bucuresti www.bvb.ro/itc.

______________________
Bursa de Valori Bucuresti administreaza piete de actiuni, obligatiuni si alte instrumente financiare, prin platforme reglementate sau sisteme alternative, si furnizeaza o gama variata de servicii participantilor la pietele financiare. Bursa de Valori Bucuresti este o companie listata pe propria piata din 2010. Pentru informatii suplimentare vizitati www.bvb.ro.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top