Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a incheiat un acord de parteneriat cu Radio Romania Actualitati (RRA) pentru imbunatatirea cadrului informational, sustinerea si promovarea educatiei financiare in randul publicului larg. Intelegerea face parte din strategia BVB de a creste comunicarea si de a largi audienta pentru subiecte de investitii si antreprenoriat.

„Oamenii asociaza bursa de valori cu o piata in care se vinde si se cumpara, lucru evident de altfel, dar e vorba de mult mai mult decat atat. Bursele de valori inseamna parteneriate si incredere, iar noi suntem promotorii acestor concepte pe piata de capital. Suntem incantati ca am semnat acest parteneriat cu un lider media,” a spus directorul general al BVB, Ludwik Sobolewski.

„Intr-o piata din ce in ce mai dinamica, rolul Bursei de Valori Bucuresti este din ce in ce mai mare: pe de-o parte sustine finantarea din Romania si creste valoarea companiilor romanesti, iar pe de alta parte este un indicator al „sanatatii” pietei din tara noastra. Radio Romania Actualitati, ca lider al pietei radio din Romania, era firesc sa fie un partener de incredere in acest demers”, a declarat Dan Preda, Director Radio Romania Actualitati.

Acordul de promovare include mediatizarea unora dintre cele mai importante proiecte organizate de Bursa de Valori Bucuresti precum, Forumul Investitorilor Individuali, eveniment aflat la cea de-a sasea editie si care se va desfasura pe 18 martie la Romexpo, Ziua Nationala a Investitiilor, care va avea loc in luna mai, Condus de randament, primul concurs de tranzactionare din mediul real organizat de BVB, Made in Romania – Liga Antreprenorilor, care va include cele mai promitatoare 15 companii romanesti cu potential de dezvoltare, precum si Forumul Antreprenorilor.

Despre BVB:

Bursa de Valori Bucuresti administreaza piete de actiuni, obligatiuni si alte instrumente financiare, prin platforme reglementate sau sisteme alternative si furnizeaza o gama variata de servicii participantilor la pietele financiare. Bursa de Valori Bucuresti este o companie listata pe propria piata din 2010.

Despre Radio Romania Actualitati:

Radio Romania Actualitati este cel mai important post al SRR si lider de piata, inregistrand in valul de toamna din 2016, cea mai mare valoare a indicatorului Market Share din Romania, pe toate mediile de rezidenta: 15,5% la nivel national, 15,7% in mediul urban si 16,8% in Bucuresti. Mai mult decat atat, Radio Romania Actualitati a inregistrat, in acest val, peste 2.000.000 de ascultatori, cel mai mare numar de ascultatori inregistrat pana acum, comparativ cu anii precedenti.

Advertising4U.ro Platforma de Promovare ONLINE Comunicate de Presa