window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');
  • aaa_Advertising4U.ro-Platforma _de_Promovare_ONLINE

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) sustine initiativa antreprenorilor si promoveaza finantarea prin piata de capital in randul participantilor la ICEEfest – Interactive Central and Eastern Europe Festival –, eveniment care in acest an pune accent nu doar pe tendintele actuale ale economiei digitale si pe cele mai de succes companii din prezent, ci si pe viitor.

ICEEfest va cuprinde si concursul ”200 Seconds of Fame”, in parteneriat cu Bursa de Valori Bucuresti, in cadrul caruia ideile de start-up vor fi prezentate in doar 3 minute si 20 de secunde, in fata unui public calificat si a unor posibili investitori. Cele mai bune idei vor fi stabilite live, prin votul publicului si al juriului.

Juriul ”200 Seconds of Fame” va fi format din Radu Georgescu (GECAD), Marius Ghenea (3TS Capital Partners), Niall Harbison (PicStach), Laurentiu Ispir (Oresa Ventures), Marcin Wojcicki (Bursa de Valori Bucuresti) si Orlando Nicoara (WeLoveDigital).

De asemenea, in cadrul unui panel de discutie moderat de BVB, antreprenorii sau cei care vor sa isi deschida un start-up pot afla detalii despre cum pot beneficia de oportunitatile pe care le ofera bursa si perspectivele afacerii dupa listare, direct de la antreprenori de succes care deja au intrat pe piata AeRO, sau urmeaza sa intre pe in lumina reflectoarelor pietei de capital.

AeRO este o piata inovativa si sustine proiectele indraznete, iar prin intermediul acestei platforme pentru start-up-uri si IMM-uri, Bursa de Valori Bucuresti deschide o oportunitate pentru companii, sa fie promovate, sa creasca, sa fie listate pe piata principala, ceea ce creaza, de asemenea, sperante investitorilor ca evaluarea va fi buna.

Timp de doua zile, joi (11 iunie) si vineri (12 iunie), peste 80 de experti vor urca pe scenele festivalului (Innovtion, Know-How, Experts si doua scene VIP) si vor oferi publicului 60 de ore de prezentari si traininguri. ICEEfest 2015 este structurat pe sapte teme majore: Content si Jurnalism; Creativitate, Amplificare si Awareness; Performance Marketing si eCommerce; Mobile & Apps; Programmatic trading; Startups si finantari; The Viral Nights.

_______________________
Piata AeRO este segmentul dedicat titlurilor de capital (actiunilor) din cadrul sistemului alternativ de tranzactionare al BVB. Acesta este un segment de piata dedicat listarii companiilor la inceput de drum, pentru finantarea proiectelor, povestilor lor de crestere, cresterea vizibilitatii si contributiei la dezvoltarea mediului de afaceri. Bazandu-se pe sistemul alternativ de tranzactionare al BVB, existent din 2010, piata AeRO, sub un concept reproiectat si reconstruit, a fost lansata pe 25 februarie 2015. Mai multe informatii despre AeRO sunt disponibile pe website-ul BVB, la sectiunea AeRO.

Bursa de Valori Bucuresti administreaza piete de actiuni, obligatiuni si alte instrumente financiare, prin platforme reglementate sau sisteme alternative, si furnizeaza o gama variata de servicii participantilor la pietele financiare. Bursa de Valori Bucuresti este o companie listata pe propria piata din 2010. Pentru informatii suplimentare vizitati www.bvb.ro.

Go to Top