Bursa de Valori Bucuresti – Comunicat de presa

  • Advertising4U.ro Platforma de Promovare ONLINE

In data de 29 aprilie 2016, Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a facut primul pas pe calea de a deveni unicul operator de piata din Romania pentru tranzactionarea tuturor categoriilor de instrumente financiare. Au fost trimise invitatii catre mai multe firme independente de consultanta, solicitand exprimarea interesului si ofertele pentru studiul de due diligence al SIBEX, operator de piata cu sediul in Sibiu, si, eventual, pentru evaluarea care poate constitui un element indispensabil al unei fuziuni prin absorbtie, ce poate fi avuta in vedere in viitor.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

“Acesta este un pas semnificativ, aliniat in mod logic cu toate eforturile si proiectele care au fost puse in aplicare de catre Bursa de Valori Bucuresti, avand ca scop inlaturarea barierelor care impiedica dezvoltarea pietei de capital din tara noastra”, a declarat Lucian Anghel, Presedinte al Consiliului de Administratie al BVB.

BVB va comunica in continuare cu privire la evolutiile din cadrul procesului initiat astazi.

______________________
Bursa de Valori Bucuresti administreaza piete de actiuni, obligatiuni si alte instrumente financiare, prin platforme reglementate sau sisteme alternative, si furnizeaza o gama variata de servicii participantilor la pietele financiare. Bursa de Valori Bucuresti este o companie listata pe propria piata din 2010. Pentru informatii suplimentare vizitati www.bvb.ro.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

2016-04-29T13:17:14+03:0029 aprilie 2016|Categories: Stiri de BUSINESS|Tags: , |
Go to Top