window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Bursa de Valori Bucuresti organizeaza un roadshow in patru orase din Romani

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si partenerii sai in programul Made in Romania deruleaza in noiembrie un roadshow in cele mai importante patru centre economice ale Romaniei, pentru a promova in fata antreprenorilor solutii pentru continuarea dezvoltarii companiilor intr-o perioada plina de provocari pentru intregul mediu de afaceri.

Made in Romania este programul principal dezvoltat de Bursa de Valori Bucuresti pentru antreprenori si suntem mandri sa putem spune ca are rezultate vizibile inca din 2019. De la debutul programului, un numar de 16 companii au venit la bursa cu actiuni sau obligatiuni, iar rundele de finantare derulate de acestea insumeaza peste 212 milioane euro. Bursa este un canal viabil de finantare pentru antreprenori, chiar si in conditii mai tensionate, asa cum a fost pandemia sau inflatia galopanta si asteptarile investitorilor cu privire la o franare a cresterii economice atat in Romania, cat si in alte economii dezvoltate. Dar, acesta poate fi momentul propice pentru cei atenti sa identifice si sa beneficieze de oportunitatile pe care le aduce orice criza”, a declarat Radu Hanga, Presedintele Consiliului de Administratie al Bursei de Valori Bucuresti.

Pentru a ajunge la banii investitorilor, companiile trebuie sa se alinieze la anumite reguli de guvernanta corporativa care sunt urmate si de companiile listate, atat cele din Romania, cat si cele din strainatate. Aceasta guvernanta corporativa poate fi tradusa mai usor prin «Reguli pentru dezvoltarea sanatoasa a companiilor», iar aici intervine Made in Romania, pentru ca alaturi cu partenerii nostri ghidam companiile pe aceasta cale spre guvernanta corporativa si spre o dezvoltare eficienta si, implicit, spre banii finantatorilor, fie ei business angels, banci, fonduri de investitii sau investitori pe piata de capital. Un alt beneficiu al acestui program este vizibilitatea pe care le-o ofera companiilor, atat in mass media, dar putem spune ca prin Made in Romania, am reusit sa cream un ecosistem unde companiile isi pot gasi si parteneri de afaceri, consultanti in diverse arii de activitate, precum si diverse alternative de finantare”, a afirmat Adrian Tanase, Directorul General al Bursei de Valori Bucuresti.

Astfel, intreaga comunitate Made in Romania din Transilvania, Banat, Moldova si Muntenia, antreprenori semifinalisti si finalisti ai programului cu acelasi nume, dar si companii inregistrate in platforma www.investingromania.com sunt asteptati la workshop-ul regional cel mai aproape de ei.

Cele patru workshop-uri vor fi organizate in urmatoarele orase:

  • Cluj-Napoca, joi, 3 noiembrie, ora 9:00. Agenda si mai multe detalii sunt disponibile aici: www.bvb.ro/cluj2022
  • Timisoara, joi, 10 noiembrie, ora 9:00. Agenda si mai multe detalii sunt disponibile aici: www.bvb.ro/timisoara2022
  • Iasi, joi, 17 noiembrie, ora 9:00. Agenda si mai multe detalii sunt disponibile aici: www.bvb.ro/iasi2022
  • Bucuresti, joi, 24 noiembrie, ora 9:00. Agenda si mai multe detalii sunt disponibile aici: www.bvb.ro/bucuresti2022

La aceste discutii sunt invitati membrii Top Managmentului companiilor, actionarii, directorii generali, directorii financiari, precum si departamentele IT, juridic, audit si contabilitate, dar si echipele de business development.

Despre Made in Romania
Made in Romania este un program unic al Bursei de Valori Bucuresti care isi propune sa identifice si sa promoveze antreprenoriatul romanesc. In cursul anului 2022, partenerul principal care sprijina derularea proiectului ”powered by” Microsoft, alaturi de partenerii Grupul Financiar Banca Transilvania, BRK Financial Group, BRD Asset Management, Impetum Group, Agista, Bondoc & Asociatii, Dendrio, Mazars, Tradeville, Termene.ro, Seedblink, IFB Finwest si DIGI24, in calitate de partener media.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top