window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Burse Leadership School 6 / Poiana Brasov / 01-07 august 2010

Au inceput inscrierile pentru bursele Leadership School 6! LEADERS Romania si Fundatia Dinu Patriciu continua sa investeasca in tinerii cu potential de leadership si ofera 3 burse integrale pentru cea de-a sasea editie a Scolii de Lideri.

Leadership School 6, unica experienta ce ofera un mix de leadership autentic, este aproape! Sprijiniti de Fundatia Dinu Patriciu, dedicata investitiei in tineri cu potential intelectual, suntem si anul acesta alaturi de cei care doresc sa creasca si sa devina mai buni. Trei dintre cei mai merituosi tineri cu potential de leadership vor fi parte dintr-o experienta care schimba, intre 1-7 august 2010, la Poiana Brasov, la cea de-a sasea editie a Leadership School!

Din pasiune pentru educatie in leadership, LEADERS Romania si Fundatia Dinu Patriciu ofera 3 burse tinerilor care-si doresc sa participe la Leadership School 6, insa nu au posibilitatea financiara sa faca acest lucru. Criteriile de selectie sunt imposibilitatea financiara de a achita taxa de participare, care consta in cazarea, masa si materialele de curs primite de-a lungul unei saptamani la Hotelul Rina Vista din Poiana Brasov, motivatia puternica de a participa la aceasta scoala de leadership si activitatile extracurriculare desfasurate pana in prezent. La adresa bursadinupatriciu@leaders.ro, tinerii trebuie sa trimita, pana in 12 iulie 2010, un CV, un eseu de maximum 1000 de cuvinte, pe una din temele: Cand ar fi trebuit sa fiu un lider, Modelul meu de lider, Leadership calatorie vs destinatie, o scrisoare de intentie, in care sa motiveze de ce doresc sa participe la Leadership School 6, de ce i-am alege si de ce au nevoie de aceasta bursa, precum si o scrisoare de recomandare.

Sustinerea tinerilor cu potential de leadership este o traditie pentru Fundatia LEADERS si ne bucuram sa continuam, alaturi de partenerii nostri, investitia in educatie. Bursierii Leadership School sunt elitele care ne fac mandri atat in Romania, cat si peste hotare, si suntem bucurosi ca am putut fi parte din procesul lor de dezvoltare. spune Adelina Maria, program director, Leadership School&Academy. Tincuta Baltag, director general al Fundatiei Dinu Patriciu, motiveaza investitia in tineri prin convingerea ca oamenii au nevoie sa intalneasca exemple de succes: Am ales sa sustinem Leadership School pentru ca recunoastem importanta pe care adevaratele modele si valori o au in formarea unei noi generatii de lideri. Cred ca destinul fiecaruia dintre noi este marcat de intalniri providentiale cu personalitati remarcabile iar la Scoala de Lideri organizata de catre Fundatia LEADERS astfel de intalniri sunt facilitate si incurajate.

Leadership School 6, un concept LEADERS Romania, sub Inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale Principele Radu al Romaniei, are loc anul acesta intre 1-7 august, la Poiana Brasov, si aduna treizeci dintre cei mai buni tineri din intreaga tara, dar si studenti romani din strainatate. Creat pentru tineri cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani, programul are scopul de a impacta puternic evolutia personala si profesionala a celor care participa. In decursul a 6 zile, tinerii au parte de un mix de workshopuri, simulari de business si povesti de succes spuse de oameni care le pot influenta parcursul personal si profesional, din diverse domenii de activitate. 165 de tineri cu potential ridicat de leadership au fost impactati pana in prezent, care au schimbat, la randul lor, comunitatea in care s-au intors.

Singura scoala de leadership din Romania aduce si anul acesta elite drept profesori. Ii vor inspira pe tineri Raed Arafat, fondatorul SMURD, Florentin Tuca, avocatul asociat Tuca Zbarcea & Asociatii, Ada Roseti, managerul Discovery Channel Romania, Laurentiu Chirita, Capitanul Comandor al Fortelor Aeriene Romane, Cristian Lascu, redactor sef National Geographic, Rares Manolescu, Senior Trainer, Human Invest, Calin Ile, manager general IBIS Romania, alaturi de Daniel Bichis, trainer NLP, Competent Consulting. De-a lungul celor 5 editii ale programului Leadership School, s-au numarat printre vorbitori Alteta Sa Principele Radu al Romaniei, Liliana Solomon, CEO, Vodafone, Marcel Iures, Alexandru Costin, director executiv Adobe Romania, Maia Morgestern, Felicia Filip, Mihai Rohan, CEO Carpatcement.

LEADERS Romania este devotata dezvoltarii unor tineri lideri responsabili, capabili si inovatori care isi vor coordona activitatile spre evolutia tuturor membrilor societatii. Obiectivul nostru este construirea capacitatii societatii romanesti prin dezvoltarea componentei leadership in caracterul celor care iau decizii, care vor trai in societatea pe care chiar ei o construiesc si care sunt cei mai capabili de a accepta schimbarea, atitudinile si instrumentele necesare unei reforme reusite.

Georgiana Socianu, PR Responsible, tel. 0723 250 354, 021 311 09 46
georgiana.socianu@leaders.ro
http://www.leadershipschool.eu

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top