window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

BizCampus Network organizeaza BUSINESS CAMP 360 Conferences care va consta in trei serii de conferinte ce invita la o dezbatere a situatiei actuale a businessului romanesc, cu teme relevante pentru domeniu si cu speakeri specializati.

Conferintele, aflate la prima editite in acest format, debuteaza pe 14 septembrie si insumeaza idei si strategii de implementare in management, studii de caz cu manageri din companii de top aplicate pe domenii de interes actual.

Domeniile principale: HR, Antreprenor si CSR dau numele fiecarei conferinte si pun in lumina subiectele ce vor fi abordate si care vor antrena la dezbateri.
Evenimentele se vor desfasura la Howard Johnson Hotel si vor avea o structura dinanica, dupa cum urmeaza:
o HR 360 – 14 septembrie, orele 10.00 – 13.30
o ANTREPRENOR 360 – 21 septembrie, orele 10.00-13.30
o CSR 360 – 30 septembrie, orele10.00-15.00.

Ziua HR360 aduce in prim plan dezvoltarea profesionala in contextul economic actual si noi tendinte de atins, tot in acest scop. Antreprenor360 concentreaza informatii utile, de actualitate, vizand totodata evolutia businessului local, prin prezenta specialistilor si managerilor din domeniu. Conferintele CSR360 prezinta campanii CSR si strategii de management pentru obtinerea unui impact ecologic prin propuneri de noi solutii in acest sens.
Speakerii contribuie, la randul lor, la calitatea evenimentelor prin opiniile avizate si sfaturile pe care le ofera prin prisma experientei in cadrul domeniului de activitate. Invitatii sunt oameni de specialitate, nisati pe temele propuse. Manageri, consilieri si antreprenori, experti si specialisti, precum si country manageri din domenii variate au confirmat prezenta la BUSINESS CAMP 360 Conferences.
Evenimentele 360 se adreseaza companiilor din cat mai multe domenii de activitate , dat fiind ansamblul temelor propuse care atrage profile variate ale companiilor. Pentru public, participarea la conferinte promite sa pluseze calitatea activitatii desfasurate prin accesul la noi experiente, prin relevarea noilor tendinte si strategii , favorizand totodata networkingul .

BizCampus Network multumeste tuturor partenerilor care au contribuit la realizarea Business Camp 360 Conferences : Danone si Perfect Tour si partenerilor media: Elevate, IAA (International Advertising Association), PR-Romania, CSR-Romania, AvocatNet, Ejobs, Metropotam, ArenaBiz, IBP(Doing Business).

BUSINESS CAMP 360 Conferences este o invitatie la o discutie deschisa despre solutii din businessul actual si despre cum pot fi implementate noile tendinte, despre cum pot fi depasite standardele, mai ales pe fondul unei instabilitati economice.

Aron Roxana
PR Executive
BizCampus Network
roxana.aron@bizcampus.ro
http://www.forum.hr360.ro

Go to Top