window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Business continuity – cheia pentru afaceri durabile și de succes / Bucuresti / 08 septembrie 2010

Grupul Agora organizeaza miercuri, 08 septembrie 2010, Conferinta de Tehnologie Agora cu tema Storage & Business Continuity. Evenimentul va avea loc la Hotel Intercontinental din Bucureti, sala Rapsodia, incepand cu ora 9.30.

Inca din zorii erei informationale datele au reprezentat elementul vital al oricrei afaceri. In economiile dezvoltate se estimeaz ca 100 MB de date valoreaz mai mult de 1 milion de dolari. Si din acest motiv, dar si din ratiuni care tin de legislatie, este extrem de important ce anume facem cu datele, cum le salvm (backup), cum le pastram, cum le restaurm atunci cand avem nevoie. Managerii IT cunosc o multime de scenarii care le pot cauza probleme, pornind de la catastrofe naturale, caderi de tensiune, virusi, malware, sabotaj intern din partea angajatilor, fraude si pana la atacuri teroriste.

La modul ideal, fiecare companie si-ar dori sa dispuna de un centru de date 100% redundant, astfel incat in cazul unor probleme sa poata relua activitatea instant. Din pacate aceasta alternativa este extrem de scumpa si este rareori posibil. Avand in vedere si cresterea exponentiala a volumelor de date si a costurilor asociate cu protectia acestora, companiile trebuie sa se asigure de o planificare strategica a bugetelor.

In cadrul Conferinței de Tehnologie Agora, reprezentanții companiilor HP Romania, Fujitsu Technology Solutions, DELL Romania, Microsoft Romania, D-Link vor incerca sa raspunda la intrebarile: Cum sa-ti proiectezi o structura de storage moderna, care sunt problemele cu care se confrunta companiile si cum sa-ti alegi o platforma de storage flexibila si care sa poata fi adaptata nevoilor curente de business? Cum sa usurezi incarcarea infrastructurii de storage, economisind spatiu de stocare si eliminand instante multiple ale acelorasi date prin deduplicare? Care sunt procesele si procedurile pe care o organizatie trebuie sa le aplice astfel incat sa se asigure ca functionalitatile critice pot continua atat in timpul, cat si dupa un dezastru?

Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media PRWave, PRWave Directory, MediaLook, Smart FM, Agora News, IT Trends si Digital Trends. Alti parteneri: Byblos, iNES, DigiSign.

Despre Conferintele de Tehnologie Agora
Conferintele de Tehnologie Agora reprezinta o suita de manifestari menite a prezenta solutii concrete pentru administratia publica central si/sau institutiile financiar-bancare, telecom, utilitati si marile companii. Conferintele de Tehnologie Agora sunt organizate in Bucuresti si se adreseaza factorilor de decizie si directorilor IT din marile corporatii.
Detalii la www.agora.ro .

PR
andreea.maier@agora.ro
http://www.agora.ro/conferinte

Go to Top