window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Business-Edu te asteapta la Inventis Forum evenimentul de HR al anului 2010 / Bucuresti / 16-17 iunie 2010

Inventis Forum 2010 singurul eveniment de anvergura, dedicat exclusiv specialistilor din HR din Romania, organizat de Business-Edu. Inventis Forum creaza un cadru dinamic si faciliteaza dialogul intre expertii din domeniul Resurselor Umane din organizatii si consultantii din companii. Totodata, Inventis este locul unde se definesc trendurile industriei.

Forumul se adreseaza specialistilor in Resurse Umane din companii multinationale si romanesti, top management-ului si antreprenorilor, key speakeri, specialistilor de top din companii multinationale si romanesti, top consultanti din Romania si Europa, freelancer-ilor, studentilor, indivizilor in cautare de dezvoltare personala.

Evenimentul pune la dispozitie o platforma segmentata in trei zone principale : Insight Zone, Show Zone, Free Zone.

Data si locul desfasurarii:
16 – 17 iunie, Bucuresti la Hotel Novotel

Speakeri din BCR, Vodafone, Pirelli Romania, OTP Bank, Holcim, Pricewaterhouse Coopers, ING, GE Money, BRD Finance ; consultanti de la Ascendis, Achieve Global, Trend Consult, consultanti si coachi independenti.

Teme abordate : Talent Management, Transformarea culturii organizationale, Leadership, OD, Specificul romanesc si impactul in business, Maximizarea impactul unui training de vanzari, Comunicarea interna, etc.

Evenimentul se deschide in 15 iunie cu ‘Financials for HR Master Class’ sustinut de Ascendis.

Bifeaza in agenda ta zilele de 15, 16 si 17 iunie si rezerva-ti locul acum pe www.business-edu.ro

Despre Business-Edu:
Business – Edu isi propune sa ofere cunostinte si experiente de invatare, valoroase si de impact, organizatiilor si profesionistilor interesati de inovare, dezvoltare si schimbare. Business-Edu a dezvoltat o comunitate in cadrul careia va informati, gasiti modele de buna practica si interactionati cu manageri si antreprenori, specialisti in resurse umane, training, e-learning, coaching, psihologie aplicata.
Din 2004, Business-Edu exista pe piata atat in offline, cat si in on-line, prin
5 evenimente de business consacrate: Conferinta anuala de Training; Conferinta anuala de Coaching; Business – Edu Expo; Business-Edu Awards, Psihologia la locul de munca. Portalul www.business-edu.ro concentreaza comunitatea celor interesati de dezvoltare, inovare si schimbare.

Detalii cu privire la eveniment si inscrieri puteti gasi accesand: www.business-edu.ro

Informatii suplimentare: pr@business-edu.ro
office@publicshare.ro
http://www.publicshare.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top