window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

BuzzCamp revine la Brașov

  • BuzzCamp revine la Brașov

BuzzCamp revine la Brașov

Inspire Group împreună cu Asociația Centrul de Copii și Tineret Sfântul Sebastian vă invită la a 13-a ediţie BuzzCamp, evenimentul care aduce laolaltă companii de top din România și juniori high potenţial pentru echipele lor, într-un cadru business interactiv!

Peste 200 de tineri au fost deja selectaţi, iar organizatorii au pregătit numeroase surprize și premii.

BuzzCamp a pregătit o surpriză pentru participanții care o să fie prezenți atât la conferință, cât și la workshop-urile unde se pot câștiga 100 de euro bani de buzunar pentru un weekend la mare. Extragerea se va face pe 8 mai, iar norocosul va intra în posesia premiului la finalul conferinței.

În plus, în această ediție, ai ocazia să dezbați tema actuală de dezvoltare personală „Eșecul – prima lecție de (auto) motivare” cu Cristian Secu – Graduate Hâre Program, HR Recruitment Professional, IBM, Cristian Badea – CIO, Avangate și mulți alții.

BuzzCamp este un eveniment special organizat pentru tineri și oferă oportunitatea de participare la workshop-uri susținute de Lidl, Arvato, IBM, DRAXLMAIER, Avangate. Evenimentul se va desfășura la hotel Aro Palace începând cu ora 09.30 pentru detalii ale agendei accesați site-ul http://buzzcamp.ro/event/brasov/agenda/

Mai mult decât atât, în timpul pauzelor, la fotoliile de consiliere te vei întâlni cu reprezentanţii de la Lidl, IBM, Draxlmaier.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top