BVB – Comunicat de Presa

  • Advertising4U.ro Platforma de Promovare ONLINE

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) anunta incheierea unui acord de coordonare cu SIBEX – SIBIU STOCK EXCHANGE S.A. care va permite in perioada urmatoare realizarea unor pasi concreti spre potentialul proces de fuziune dintre cele doua companii. Acordul permite realizarea elementelor esentiale ale unui astfel de proces, respectiv etapa evaluarii companiilor. Echipe de experti din partea ambelor companii au fost dedicate acestui proiect in scopul stabilirii principiilor si conditiilor de colaborare intre parti pentru a crea premisele realizarii potentialei fuziuni.

Ludwik Sobolewski, Director General al BVB a declarat: “Suntem multumiti ca unul dintre cele mai complexe proiecte derulate de Bursa de Valori Bucuresti dobandeste un nou impuls. Credem ca absorbtia SIBEX de catre BVB poate conduce la dezvoltarea infrastructurii de piata, aducand numai avantaje partilor interesate, iar acesta este si obiectivul pe care BVB il urmareste cu determinare, pe masura ce avanseaza in acest proiect”.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

“Ne dorim ca o stransa coordonare a eforturilor celor doua echipe sa genereze un proiect de succes, care sa satisfaca asteptarile actionarilor si participantilor la piata” a declarat Ovidiu Petru, Director General al SIBEX.

Despre Bursa de Valori Bucuresti

Bursa de Valori Bucuresti administreaza piete de actiuni, obligatiuni si alte instrumente financiare, prin platforme reglementate sau sisteme alternative de tranzactionare si furnizeaza o gama variata de servicii participantilor la pietele financiare.  Bursa de Valori Bucuresti este o companie listata pe propria piata din 2010.

Despre SIBEX – Sibiu Stock Exchange

Sibex – Sibiu Stock Exchange a fost infiintata in 1994 avand ca obiect initial de activitate intermedierea de marfuri, iar incepand cu anul 1997 s-a concentrat pe dezvoltarea si administrarea pietelor de instrumente financiare de tipul produselor derivate. In prezent, SIBEX este operator de piata si administrator al unei piete de derivate fiind in acelasi timp administrator al unei piete reglementate la vedere si al unui sistem alternativ de tranzactionare. SIBEX este incepand cu anul 2010 o companie listata pe propria piata reglementata.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

2016-06-22T13:25:41+03:0022 iunie 2016|Categories: business, COMUNICATE DE PRESA|Tags: , , , |
Go to Top