Bursa de Valori Bucuresti (BVB), impreuna cu Paravion, cea mai mare agentie de turism online din Romania, au lansat astazi „Leii BVB”, un proiect special care are scopul sa stimuleze si sa rasplateasca investitorii persoane fizice care au o prezenta activa pe piata de capital locala. Proiectul „Leii BVB” se va desfasura pe parcursul intregului an 2017 si marcheaza aniversarea a 150 de ani de existenta a monedei nationale, leul.

Competitia „Leii BVB” va avea loc in perioada februarie-decembrie 2017, timp in care vor avea loc extrageri lunare in urma carora vor fi premiati cei mai activi investitori individuali de la Bursa de Valori Bucuresti. Astfel, investitorii care au realizat cel putin o tranzactie pe luna vor putea participa la extragerile lunare in care pot castiga drept premiu un city-break intr-un oras faimos din Europa sau, in unele luni, chiar in destinatii exotice precum Dubai sau Kenya.

„Va invitam sa faceti parte din fascinanta lume a investitiilor si tranzactiilor la bursa. Cand vorbim de burse de valori vorbim de bani si suntem mandri ca putem asocia brandul BVB cu impresionanta istorie a monedei nationale a Romaniei. Suntem incantati ca firmele de brokeraj vor avea prin acest proiect oportunitati suplimentare sa construiasca relatii productive cu tot mai multi clienti,” a spus Ludwik Sobolewski, directorul general al BVB.

„Acest proiect fara precedent initiat de BVB vrea sa transforme romanii din straini fata de piata de capital in oameni care regasesc aici dorinta de a investi si beneficiaza, in timp, fie de cresterea generala a pretului actiunilor, fie de obtinerea de dividende consistente. Toate acestea speram sa se intample gradual, odata cu imbunatatirea educatiei financiare a cat mai multor romani, motiv pentru care Grupul BVB investeste in numeroase proiecte educationale alaturi de partenerii sai din ce in ce mai numerosi,” a declarat presedintele Bursei de Valori Bucuresti, Lucian Anghel.

Principalele reguli ale competitiei:

  • Participarea este gratuita si se adreseaza investitorilor individuali care au minim 18 ani
  • Competitia este deschisa tuturor investitorilor individuali care tranzactioneaza pe una dintre pietele Bursei de Valori Bucuresti
  • Toate tranzactiile sunt eligibile pentru extragere si nu exista nicio valoare minima a investitiei
  • Un investitor individual poate sa inregistreze maxim 100 de tranzactii in fiecare luna
  • Extragerea este aleatorie. 150 de tranzactii vor fi extrase aleatoriu, iar tranzactia cu cea mai mare valoare va fi declarata castigatoare
  • Toti investitorii trebuie sa isi inregistreze tranzactia completand formularul de pe site-ul www.leii-bvb.ro

„Paravion a sustinut intotdeauna mediul de afaceri local si investitorii care aleg sa contribuie activ la dezvoltarea acestuia. Piata romaneasca de capital are nevoie de investitii responsabile si de jucatori inspirati. Si cum multe idei de succes vin in momente de relaxare, le oferim investitorilor aceste city break-uri in cele mai apreciate destinatii ale anului,” a declarat Remus Visan, directorul general al Paravion.

Mai multe detalii despre competitie, puteti gasi pe site-ul www.leii-bvb.ro

***

Despre Paravion

Paravion este cea mai mare agentie de turism online din Romania, care opereaza pe mai multe piete din Europa de Est si in Turcia, oferind servicii precum rezervari de bilete de avion, vacante, inchirieri auto si hotel. Website-ul beneficiaza de un call center disponibil 24 de ore din 24, precum si de solutii de securitate dezvoltate de Zitec si PayU.

Advertising4U.ro Platforma de Promovare ONLINE Comunicate de Presa