window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

BVB s-a intalnit cu comunitatea romana de afaceri din Londra

  • Advertising4U.ro-Stiri.de.Business

Progresele recente ale pieței de capital din România și perspectivele sale au fost prezentate comunității române de afaceri din Londra în cadrul unui workshop interactiv organizat, miercuri, 4 februarie 2015, de Bursa de Valori București (BVB) și Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. Această întâlnire se bazează pe succesul primului workshop pe această temă, organizat în luna octombrie a anului trecut, și pe interesul puternic pentru România, ca destinație pentru investiții, manifestat de comunitatea română de afaceri din Londra.

Workshop-ul face parte dintr-o serie de astfel de evenimente pe care BVB le organizează trimestrial la Londra, pentru informarea investitorilor instituționali cu privire la progresele înregistrate de piața de capital din România și obiectivul strategic de obținere a statutului de piață emergentă.

În cadrul discursului său, Excelența Sa Dr. Ion Jinga, Ambasadorul României în Regatul Unit, a transmis un mesaj de încurajare pentru dezvoltarea pieței de capital și pentru atragerea de noi investitori internaționali.

Ludwik Sobolewski, directorul general al BVB, le-a prezentat invitaților progresele recente în reforma pieței de capital din România, care vizează promovarea la statutul de piață emergentă, iar Lucian Anghel, președintele Consiliului de Administrație al BVB, a prezentat perspectivele pieței de capital din România.
În plus, workshop-ul a oferit oportunitatea unui schimb de opinii cu 65 de reprezentanți ai comunității române de afaceri din Londra (generația tânără, persoane care activează în sectorul financiar din City-ul londonez, dar și în alte ramuri de afaceri), numărul participanților fiind de peste două ori mai mare decât al celor de la workshop-ul din luna octombrie a anului trecut.

Astfel de evenimente vor continua să fie organizate trimestrial și vor oferi investitorilor oportunitatea de a fi puși la curent cu cele mai recente progrese realizate de BVB, dar și să intre în legătură cu factorii de decizie din piața de capital din România. În acest mod, BVB și participanții la piața de capital din România stabilesc o punte între România, ca scenă a numeroase inițiative de sprijinire a dezvoltării pieței, și centrul financiar de clasa mondială care este Londra.

______________________
Bursa de Valori București administrează piețe de acțiuni, obligațiuni și alte instrumente financiare, prin platforme reglementate sau sisteme alternative, și furnizează o gamă variată de servicii participanților la piețele financiare. Bursa de Valori București este o companie listată pe propria piață din 2010. Pentru informații suplimentare vizitați www.bvb.ro.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top