Bursa de Valori Bucuresti (BVB) va invita sa votati favoritii pentru Premiile Pietei de Capital 2016: „Cea mai buna strategie de comunicare si relatii cu investitorii in 2016 a unei companii listate”, „Cea mai buna initiativa educationala pe piata de capital in 2016” si „Cel mai bun broker de retail in 2016”. Votul pentru cele trei categorii este deschis publicului pana pe 29 ianuarie, ora 13:00, si poate fi exprimat la: http://vot2017.bvb.ro/bvb .

Premiul pentru cea mai buna strategie de comunicare si relatii cu investitorii va fi oferit unei companii listate la BVB care a avut, in opinia publicului, cea mai buna interactiune cu investitorii in 2016. Pentru premiul acordat celei mai bune initiative educationale, Bursa de Valori Bucuresti propune sapte proiecte de educatie financiara dedicate atat copiilor de scoala primara, cat si liceenilor, studentilor sau altor categorii de public. De asemenea, publicul interesat va putea alege si desemna, in baza experientei personale, institutia de brokeraj care merita premiul pentru „Cel mai bun broker de retail in 2016”.

Castigatorii Premiilor Pietei de Capital vor fi anuntati pe 31 ianuarie in cadrul evenimentului de Inaugurare a Anului Bursier 2017. Anul acesta Bursa de Valori Bucuresti acorda premii pentru 9 categorii, dintre care 3 sunt votate de public:

  • Participantul cu cea mai mare valoare tranzactionata pe piata de actiuni a BVB in 2016
  • Participantul local cu cea mai mare valoare tranzactionata pe piata de actiuni a BVB
  • Cel mai bun broker pentru investitorii de retail – premiu special oferit de BVB
  • Promovarea inovatiei pe piata de capital
  • Cea mai tranzactionata actiune pe piata principala a BVB in 2016 – premiu pentru o companie
  • Institutia anului pe piata de capital
  • Cea mai buna strategie de comunicare si relatii cu investitorii in 2016 a unei companii listate (votul publicului)
  • Cea mai buna initiativa educationala pe piata de capital in 2016 (votul publicului)
  • Cel mai bun broker de retail in 2016 (votul publicului)

Bursa de Valori Bucuresti ofera oportunitatea publicului sa castige trei invitatii duble la Gala de Inaugurare a Anului Bursier. Pentru a participa la extragere sunt necesari doi pasi: exprimarea votului la http://vot2017.bvb.ro/bvb si abonarea la newsletter-ul BVB. Inaugurarea Anului Bursier este un eveniment anual organizat de Bursa de Valori Bucuresti, ajuns in 2017 la cea de-a patra editie. Gala este unul dintre evenimentele de referinta ale pietei de capital autohtone, organizat pentru a marca inceperea unui nou an al investitiilor, precum si pentru a aprecia succesele inregistrate de participantii la piata de capital in anul precedent.

Advertising4U.ro Platforma de Promovare ONLINE Comunicate de Presa