window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

BVB va lansa versiunea web a platformei de tranzactionare Arena-XT

  • Advertising4U.ro-Stiri.de.Business

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) va lansa pe 30 aprilie 2015 versiunea web a propriei platforme de tranzactionare Arena-XT. Aceasta este una dintre solutiile BVB pentru ca investitorii sa fie conectati cu modificarile infrastructurii BVB, prin utilizarea Direct Market Access al BVB si platforma de tranzactionare.

Platforma web de tranzactionare Arena-XT este versiunea cea mai usor de utilizat si flexibila a platformei existente de tranzactionare Arena-XT Trading pentru desktop-uri. Arena-XT Web va fi disponibila pentru brokeri si clientii acestora, si fara eforturi de integrare pentru firmele de brokeraj care deja utilizeaza arhitectura Arena-XT Trading.

Investitorii care vor utiliza Arena-XT Web vor avea acces la caracteristici precum date de piata in timp real (adancimea pietei, indici, precum si ticker-e), administrarea ordinelor (propriile ordine pot fi modificate direct din sectiunea de adancime a pietei), diverse rapoarte (tranzactii, portofoliu, dar si activitate), grafice web (HTML 5).

10 motive pentru utilizarea Arena-XT Web

Accesibilitate

Sistemul este accesat prin internet, utilizand un computer echipat cu un browser modern si orice sistem de operare. Aceasta noua aplicatie de tranzactionare functioneaza pe majoritatea browserelor si sistemelor de operare, astfel ca investitorii o vor putea accesa prin Internet Explorer 10, Safari, Chrome, Firefox, Opera, de pe PC-uri, tableta si smartphone. Clientul se conecteaza la sistemul Arena-XT al intermediarului pe baza datelor de acces furnizate de broker.

Tutorial

Investitorii nu au nevoie de un manual pentru utilizarea acestui software. Aplicatia are propriul tutorial despre cum pot fi utilizate functiile platformei.

Operatiuni in timp real

Toate operatiunile sunt realizate in timp real. Confirmarile si mesajele din partea bursei sunt, de asemenea, primite in timp real, fara a fi necesara solicitarea de informatii noi.

Tipuri de ordine

Toate tipurile de ordine implementate de Bursa de Valori Bucuresti la nivelul motorului de tranzactionare sunt disponibile pe platforma de tranzactionare web pentru utilizatorul final. Astfel, investorii pot plasa ordine Limit, Market, Unpriced, sau Hidden, Good till Date, FOK, FaK, Good till Canceled, ordine contingente (Stop, If Touched, TAL), precum si Valid for Opening, Auction, Trading-at-last sau Closing.

Vizualizarea Portfoliului

Functia de Portfoliu ofera o imagine consolidata a banilor disponibili si a instrumentelor pe care investitorii le detin pentru fiecare tip de cont administrat de utilizatorul curent. Portofoliul este evaluat la piata, in timp real, in functie de preturile din piata, iar profitul sau pierderea inregistrata sau care poate fi inregistrata sunt evidentiate.

Date de piata in timp real

Informatiile de tranzactionare (Date de piata) sunt afisate in timp real in sectiuni precum Indici, Ticker si Liste de monitorizare (Market Watch).

Monitorizarea activitatii

Clientul are posibilitatea sa urmareasca toate instructiunile executate pe contul sau, prin rapoarte detaliate de ordine, tranzactii si operatiuni de management la nivelul contului sau.

Performanta

Viteza de executare pentru instructiuni si ordine este asigurata de implementarea tehnologiei Arena-Automated Exchange Platform pe platforma de tranzactionare online.

Grafice

Modulul de grafice ofera utilizatorilor posibilitatea sa isi creeze strategii de investitie pe baza informatiilor de tranzactionare si de indicatori specifici ai acestui tip de instrument.

Siguranta

Siguranta platformei si comunicarea intre terminal si platforma Arena-XT, in ceea ce priveste autentificarea, autorizarea, precum si monitorizarea accesului si criptarea traficului sunt puse in aplicare prin mecanisme standard din industriei.

“Am creat unul dintre cele mai inovative si inteligente instrumente din lumea burselor, in beneficiul actualilor si viitorilor investitori, precum si al intermediarilor de calitate din piata. De asemenea, este foarte simplu de utilizat. Acum, mai multi oameni vor avea sansa sa devina investitori multumiti”, a declarat Ludwik Sobolewski, directorul general al BVB.

Mai multe informatii despre Arena-XT Web sunt disponibile pe www.arena-xt.ro.

Bursa de Valori Bucuresti, impreuna cu participantii la piata, Depozitarul Central si alti stakeholderi ai pietei de capital din Romania, au implementat cu succes din 2014 si pana in prezent o serie de update-uri la nivel de infrastructura a pietei. Aceste modificari au adus, printre altele, o actualizare radicala a domeniului de post-tranzactionare, prin implementarea ciclului de decontare T+2 si a separarii sistemului de tranzactionare de cel de post-tranzactionare, ce au asigurat o participare reala a Depozitarului Central in proiectul european T2S, precum si prin inlaturarea oricarei limitari in ceea ce priveste marimea ordinelor (eliminarea segmentului odd-lot), introducerea unor noi tipuri de ordine si a doua cicluri de decontare, in loc de unul.

______________________
Bursa de Valori Bucuresti administreaza piete de actiuni, obligatiuni si alte instrumente financiare, prin platforme reglementate sau sisteme alternative, si furnizeaza o gama variata de servicii participantilor la pietele financiare. Bursa de Valori Bucuresti este o companie listata pe propria piata din 2010. Pentru informatii suplimentare vizitati www.bvb.ro.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top