window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

CA al SRTv – de competenţa Parlamentului

Conducerea SRTv ia act de decizia Curţii Constituţionale a României (CCR) care a admis astăzi sesizarea unui partid politic referitoare la componenţa actualului Consiliu de Administraţie al SRTv, validat de plenul Parlamentului.

Parlamentul este singurul for în măsură să pună în aplicare hotărârea Curţii Constituţionale şi să ia măsuri astfel încât activitatea în Televiziunea Română să nu fie afectată.

Consiliul de Administraţie al SRTv şi-a îndeplinit misiunea de a respecta imperativele Ordonanţei 33/2012, şi a prezentat, în termen de 45 de zile, un Program de redresare economică a societăţii, care a stat la baza Memorandumului aprobat de Guvernul României pe 1 septembrie 2012, referitor la eşalonarea pe şapte ani a datoriilor fiscale ale SRTv.

Procesul de implementare a Programului de redresare va continua, urmând un calendar strict, comunicat partenerilor sociali şi care va respecta legile în vigoare.

Go to Top