window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Cadou pentru utilizatorii de CARD TRENPLUS

  • CFR Călători
CFR Călători
Primii cinci călători care și-au cumpărat, în 2014, bilete de tren la valorile cele mai mari în baza Cardului TRENPLUS, vor beneficia de invitaţie la un concert din cadrul „Turneului Internațional Stradivarius – Enescu Experience”- 2015, eveniment dedicat memoriei marelui muzician român GEORGE ENESCU. Turneul a început pe 4 mai și se încheie pe 15 iunie 2015, promovând muzica şi cultura românească în ţară şi peste hotare.
 
***
 
Reamintim tuturor că oferta de călătorie Card TRENPLUS permite cumpărarea de bilete, timp de 1 an, pe orice rută, cu orice rang de tren, clasa I-a sau a II-a, cu o reducere de 25% din tariful de transport (tichetul de rezervare a locului se achită integral). Posesorii cardului care achiziționează bilete online beneficiază și de reducerea suplimentară de 5%.
 
Cardul TRENPLUS poate fi procurat de către călătorii de toate vârstele de la casele de bilete ale staţiilor şi agenţiilor de voiaj CFR care au sistem electronic de emitere a legitimaţiilor de călătorie. Pentru intrarea în clubul posesorilor de Card TRENPLUS, este necesarădoar completarea unui scurt formular care este disponibil pentru a fi descărcat și pe www.cfrcalatori.ro (formular tipizat- vezi aici).
Cardul TRENPLUS are valabilitate 1 an, este nominal, netransmisibil, tariful de emitere fiind de 100 lei. În tren, călătorul este obligat să prezinte, împreună cu biletul, şi Cardul TRENPLUS în baza căruia a fost emis biletul, precum şi un act de identificare cu poză şi CNP (CI/BI/paşaport).
Pentru celelalte tipuri de reduceri comerciale şi pentru facilităţile acordate prin acte normative, călătorii sunt rugaţi să consulte website-ul nostru, www.cfrcalatori.ro, secţiunea Tarife şi Oferte Naţionale.
 
CFR Călători mulțumeşte tuturor pasagerilor care își cumpără de fiecare dată bilet de tren!
Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pe toți pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.
Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

2015-05-06T12:43:15+03:0006 mai 2015|Categories: Informatii UTILE|Tags: , , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top